search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:59
MENU CLOSE

Νεκροθάφτης λιποθύμησε από το σοκ όταν άκουσε «πελάτισσά» του να… μιλάει!

29.03.2015 13:01
ΗΠΑ: «Νεκρή» άνοιξε τα μάτια της σε γραφείο τελετών λίγο πριν... ταριχευτεί  - Media

Τη λαλιά του έχασε ένας εργαζόμενος σε γραφείο τελετών.

Τη λαλιά του έχασε ένας εργαζόμενος σε γραφείο τελετών. Ο λόγος; Άκουσε μία φωνή μέσα από το φέρετρο να ρωτάει: ρωτάει «Πού είμαι»;

Το τρομερό περιστατικό σημειώθηκε στο Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας και μέσα στο φέρετρο βρισκόταν μία ηλικιωμένη γυναίκα που μόλις είχε μεταφερθεί από τον οίκο ευγηρίας που ζούσε, αφού πρώτα διαπιστώθηκε- λανθασμένα κατά τα φαινόμενα- ο θάνατός της.

Μόλις ο νεκροκόμος άκουσε τη φωνή λιποθύμησε από το σοκ. Όταν συνήλθε, είδε τη γυναίκα ξαπλωμένη στο φέρετρο, με ανοιχτά τα μάτια.

Αμέσως κάλεσε το ασθενοφόρο και η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα όμως άφησε πράγματι την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με την εφημερίδα Metro.

Τώρα διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί γιατί η γυναίκα κατέληξε στο γραφείο τελετών, παρότι δεν ήταν νεκρή. Από τον οίκο ευγηρίας ισχυρίζονται ότι μία εργαζόμενη την βρήκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, χωρίς να αναπνέει και ο γιατρός που κλήθηκε διαπίστωσε το θάνατό της, αλλά προφανώς έκανε τραγικό λάθος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:58