search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:59
MENU CLOSE

Η Κιμ Καρντάσιαν «έφαγε» πόρτα από κλάμπ της ελίτ του Λος Άντζελες (Photos)

30.03.2015 09:10
Λειτουργεί η θεραπεία ομορφιάς «βαμπίρ» της Κιμ Καρντάσιαν που αξίζει πάνω από 1.000 δολάρια; (Photos - Video) - Media

Όσα εκατομμύρια και να βγάζει, όσα εκατομμύρια followers κι αν έχει στο twitter (30 εκατ.), όσο και να βγάζει να πλούσια κάλλη της έξω, η Κιμ Καρντάσιαν δεν είναι αποδεκτή στο Soho Club. 

Όσα εκατομμύρια και να βγάζει, όσα εκατομμύρια followers κι αν έχει στο twitter (30 εκατ.), όσο και να βγάζει να πλούσια κάλλη της έξω, η Κιμ Καρντάσιαν δεν είναι αποδεκτή στο Soho Club. Και γιατί αυτό έχει τόση σημασία; Γιατί από το συγκεκριμένο κλαμπ, που βρίσκεται στη λεωφόρο Sunset στο Λος Άντζελες, περνάει όλη η αφρόκρεμα της σόουμπιζ.

 

Επίσης, δεν έχουν γίνει δεκτές οι πρωταγωνίστριες της σειράς «Real Housewife» ενώ γίνεται μια «διαμάχη» για το εάν πρέπει να γίνει δεκτή η Μπρίτνεΐ Σπίαρς. Μέλη του κλαμπ είναι η Εΐμι Άνταμς, η Κάμερον Ντίαζ, η Σελένα Γκόμεζ, ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο Μπράντλεΐ Κούπερ, κ.α.

Ο λόγος για τον οποίο έχουν απορριφθεί οι παραπάνω σταρ έχει να κάνει με το εάν είναι «δημιουργικοί» ή όχι, αφού αυτό είναι το σημαντικότερο κριτήριο για να γίνει κανείς μέλος.

Το Soho Club στο Λος Άντζελες γιορτάζει φέτος τα 5α του γενέθλια. Έχει και δύο «αδερφάκια», ένα στη Νέα Υόρκη και ένα στο Λονδίνο.

«Real Housewife»

Η θέα από το Soho Club είναι εντυπωσιακή

Ειδυλλιακό περιβάλλον στο Soho Club

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:59