search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:06
MENU CLOSE

Μια γιαγιά αλλιώτικη από τις άλλες: Λατρεύει το σεξ, συμμετέχει σε όργια και γυρίζει πορνό βίντεο

30.03.2015 10:50
Μια γιαγιά αλλιώτικη από τις άλλες: Λατρεύει το σεξ, συμμετέχει σε όργια και γυρίζει πορνό βίντεο - Media

H 80χρονη Σίρλεϊ Αντριους αγαπά μεν το πλέξιμο, το βελονάκι, αλλά κυρίως το… σεξ με νεαρούς άνδρες.

 

H 80χρονη Σίρλεϊ Αντριους αγαπά μεν το πλέξιμο, το βελονάκι, αλλά κυρίως το… σεξ με νεαρούς άνδρες.

Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως σούπερ πούμα και ισχυρίζεται ότι από το 2008 έχει κάνει σεξ με πάνω από 1.000 άνδρες, συμπεριλαμβανομένων κάποιων μόλις 18 ετών. Μάλιστα παραδέχεται ότι έχει γυρίσει και ερασιτεχνικά βίντεο πορνό: «Άρχισα να ασχολούμαι με το πορνό, ερασιτεχνικά, το 2008. Έφτιαξα βιντεάκια στο σπίτι, τα ανέβασα στο Διαδίκτυο και τα σχόλια που πήρα ήταν διθυραμβικά», λέει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η  80χρονη από το Οροβιλ της Καλιφόρνια κατά τους ισχυρισμούς της συμμετέχει και σε όργια. Το μεγαλύτερο; Αυτό με τη συμμετοχή 15 ανδρών.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να με παντρευτούν. Αλλά δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο», λέει ερωτώμενη σχετικά με το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, καθώς έχει ήδη κάνει αρκετούς και έχει αποκτήσει πέντε παιδιά.

Μεγαλύτερος θαυμαστής της ο Κάιλ Τζόουνς με τον οποίο έχουν κάνει μαζί και πολλά ερασιτεχνικά βίντεο και στον οποίο αρέσουν μόνο ηλικιωμένες γυναίκες.

Ο ίδιος αυτή την περίοδο βγαίνει με έξι ηλικιωμένες κυρίες, η ηλικία των οποίων κυμαίνεται από 68 έως 92 έτη, κάτι το οποίο καθόλου δεν ενοχλεί την Αντριους καθώς και στην ίδια, όπως λέει ο Τζόουνς, δεν αρέσουν οι αποκλειστικότητες.

Η μεγαλύτερη από τις… φίλες του Τζόουνς,  η 92χρονη Μάργκι από την Πενσυλβάνια δουλεύει ως χορεύτρια…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00