search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:31
MENU CLOSE

Daily Mirror:Οι πρώτες φωτογραφίες με τα προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων της Germanwings

30.03.2015 12:10
Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στην Αλεξανδρούπολη με συμμετοχή 2.800 παιδιών και γονέων/κηδεμόνων - Media Gallery 3

Αυτές οι ανατριχιαστικές νέες φωτογραφίες  δείχνουν για πρώτη φορά τα προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων της μοιραίας πτήσης του Airbus A320 τα οποία διασκορπίστηκαν στις δύσβατες βουνοκορφές των Άλπεων.

Αυτές οι ανατριχιαστικές νέες φωτογραφίες  δείχνουν- για πρώτη φορά- τα προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων της μοιραίας πτήσης του Airbus A320 τα οποία διασκορπίστηκαν στις δύσβατες βουνοκορφές των Άλπεων.

 

Οι φωτογραφίες, που ραγίζουν καρδιές, δόθηκαν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα από τα σωστικά συνεργεία και τις αναδημοσίευσε η Daily Mirror.

 

Ρούχα, παπούτσια, τζάκετ και μπουφάν συγκεντρώθηκαν από τους διασώστες για να δοθούν στους συγγενείς τους δίπλα στα συντρίμμια του αεροσκάφους..

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:31