search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:01
MENU CLOSE

Ένα ντοκιμαντέρ για την ανδρόγυνη ντίβα Γκρέις Τζόουνς (Photos)

30.03.2015 12:40
Ένα ντοκιμαντέρ για την ανδρόγυνη ντίβα Γκρέις Τζόουνς (Photos)  - Media

Για πρώτη φορά, ένα ενδελεχές πορτρέτο για την περσόνα της εκκεντρικής τραγουδίστριας, ηθοποιού και μοντέλου. 

 

Το ΒΒC Films ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της θρυλικής τραγουδίστριας, ηθοποιού και μοντέλου Γκρέις Τζόουνς. Το φιλμ θα έχει ως τίτλο «Grace Jones – The Musical Of My Life» ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η αδερφή του Ρέιφ Φάινς, Σόφι.

Η  Γκρέις Τζόουνς με σημα κατατεθέν το ανδρόγυνο look της από τότε που ο πρώην σύντροφός της και μακροχρόνιος συνεργάτης της Ζαν Πολ Γκουντ την μετέτρεψε από ανθρώπινο ον σε σχεδόν εξωγήινη σιλουέτα έχει υπάρξει σύμβολο της ντίσκο σκηνής της δεκαετίας του 1970, μούσα του Άντι Γουόρχολ ενώ έφτασε να πλαισιώνει τον Σβαρτσενέγκερ στον «Κόναν τον Βάρβαρο» και να μετατραπεί στο πρώτο αφρο-αμερικανικό Bond Girl. 

Γεννημένη στην Τζαμάικα, η 66χρονη πλέον Γκρέις Τζόουνς έχει αποδείξει ότι το το μοναδικό της στυλ παραμένει αρκετά αιχμηρό ώστε να κρατάει το κοινό της πιστό, ακόμα και σήμερα. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:01