search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:14
MENU CLOSE

Σαμαράς: «Μας πάτε σε μνημόνιο χωρίς χρήματα»

30.03.2015 18:58
Σαμαράς: «Μας πάτε σε μνημόνιο χωρίς χρήματα» - Media

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας τον ότι οδηγεί την χώρα σε τρίτο μνημόνιο χωρίς επιπλέον χρηματοδότηση

 

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας τον ότι οδηγεί την χώρα σε τρίτο μνημόνιο χωρίς επιπλέον χρηματοδότηση, λέγοντας ότι η κυβέρνηση οδηγεί την χώρα σε μνημόνιο χωρίς χρήματα την στιγμή που βγαίναμε από το μνημόνιο χωρίς μέτρα. «Και μνημόνιο υπογράψατε, και με την τρόικα διαπραγματεύεστε, και αξιολόγηση θα γίνει», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Την αξιολόγηση πρώτα θα την εγκρίνουν οι τροϊκανοί και κατόπιν το Eurogroup πριν από την εκταμίευση της δόσης σημείωσε ο Αντώνης Σαμαράς και απευθυνομένος στον Αλέξη Τσίπρα του είπε: «Έχετε αποδεχθεί τα πάντα από το e-mail Χαρδούβελη».

Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τον πρωθυπουργό να φέρει την σύμβαση στη Βουλή, υπενθυμίζοντας ότι και η ΝΔ το έχει πράξει στο παρελθόν. «Θα έπρεπε να έχετε φέρει ήδη την επέκταση του μνημονίου στη Βουλή» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Δεν μας ενημερώσατε για τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου, ούτε για τις προτάσεις που υποβάλατε στην Τρόικα», σημείωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Είναι ντροπή σας» είπε ο Αντώνης Σαμαράς προς τον Αλέξη Τσίπρα και συνέχισε λέγοντας: «Φτάσατε σε σημείο να θίγετε ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να το κάνετε. Και είναι ντροπή σας. Μακάρι να είχε η Ελλάδα 10 Παπασταύρους. Χρωστάμε πολλά σε αυτόν τον άνθρωπο», αναφερόμενος σε δημοσιεύματα σχετικά με τον συνεργάτη του Σταύρο Παπασταύρου. «Στη ΝΔ δεν θα βρείτε έναν Κατρούγκαλο» ανέφερε ο Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «θα στηρίξουμε, αλλά δεν θα στηρίξουμε οτιδήποτε. Μην μας θεωρείτε δεδομένους. Αν γυρίσετε την χώρα σε ύφεση δεν μπορούμε να στηρίξουμε νέο κύκλο θυσιών. Εμείς είμαστε με την Ελλάδα και οτιδήποτε ωφελεί την Ελλάδα είμαστε υπέρ, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, σημειώνοντας «όσο συνεχίζετε το θέατρο μιας εικονικής διαπραγμάτευσης ο λογαριασμός αυξάνεται».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Αντώνης Σαμάρας επανέφερε την… «δεξιά ατζέντα»: «Ο κόσμος δεν σας ψήφισε για να παραδώσετε τις πόλεις σε λαθρομετανάστες και κουκουλοφόρους»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:12