search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:26
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: Ο εσωκομματικός αγώνας Δραγασάκη-Δρίτσα έληξε 0-1!

30.03.2015 20:01
Θεοδωράκης: Ο εσωκομματικός αγώνας Δραγασάκη-Δρίτσα έληξε 0-1! - Media

Το πλαίσιο μέσα στο οποίο το Ποτάμι θα στηρίξει την κυβέρνηση σκιαγράφησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, λέγοντας, ωστόσο, ότι το κόμμα του βρίσκεται αντίθετο στην πολιτική που οδηγεί τη χώρα σε ρήξη με τους εταίρους και εκτός ευρώ.

Το πλαίσιο μέσα στο οποίο το Ποτάμι θα στηρίξει την κυβέρνηση σκιαγράφησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, λέγοντας, ωστόσο, ότι το κόμμα του βρίσκεται αντίθετο στην πολιτική που οδηγεί τη χώρα σε ρήξη με τους εταίρους και εκτός ευρώ.

«Είμαστε μαζί σας – και δεν φοβάμαι να το πω – για να δώσουμε μάχες για το χρέος και την αναδιάρθρωσή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού. Ωστόσο, ο Σταύρος Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι παραφωνίες ταλαιπωρούν το εσωτςρικό της κυβέρνησης αλλά και την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας τις αντιφατικές, όπως σημείωσε, δηλώσεις του Γιάννη Δραγασάκη και του Θοδωρή Δρίτσα σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά την διάρκεια της ομιλίας του αναρωτήθηκε: «Θα το δώσουμε το λιμάνι στους κινέζους ναι ή όχι;». Σε αυτή την παρατήρηση παρενέβη ο Γιάννης Δραγασάκης σημειώνοντας: «Είχα συνάντηση με την κινέζικη ηγεσία. Όχι για ιδιωτικοποίηση αλλά για ένα μοντέλο με συμμετοχή του Δημοσίου, κοινοπρακτικό σχήμα». Ο επικεφαλής του Ποταμιού απάντώντας είπε: «Απ’ ό,τι καταλάβαμε ο εσωκομματικός αγώνας Δραγασάκη-Δρίτσα έληξε 0-1!».

«Τα λεφτά των ιδιωτικοποιήσεων να μην πηγαίνουν στο χρέος αλλά στην πραγματική οικονομία. Είμαστε μαζι σας στη μάχη κατά της διαφθοράς» ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης λέγοντας παράλληλα ότι «το πραγματικό δίλημμα είναι με τα συμφέροντα και τις συντεχνίες, το λόμπι της δραχμής ή με την Ευρώπη;»…  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:22