search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:47
MENU CLOSE

Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση του εισαγγελέα- Συνεχίζεται το μπλάκ – άουτ ( Photos)

31.03.2015 11:38
Τραβάει επικίνδυνα το σχοινί η Τουρκία: Συνεχίζουμε ακάθεκτοι σε Αιγαίο-Λιβύη - Media

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τους δράστες της ομηρίας 

Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τους δράστες της ομηρίας του εισαγγελέα στην Τουρκία παρά την λήξη της διορίας που έθεσαν οι δράστες για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.Το κτίριο φρουρείται από άνδρες των ειδικών δυνάμεων.Κάποιοι από αυτούς βρίσκονται ήδη μέσα στο κτίριο ενώ ολόκληρη η Κωνσταντινούπολη έχει βυθιστεί στο σκοτάδι από γενικό μπλάκ – αουτ.Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας δεν απέκλεισε την τρομοκρατική ενέργεια ενώ από μπλάκ – άουτ ταλαιπωρούνται και 44 επαρχίες της χώρας.

 

 

 

 

Οι δράστες οι οποίοι φέρεται ότι είναι μέλη του ακροαριστερής οργάνωσης DHKP έχουν βγάλει φωτογραφία τον εισαγγελέα με το πιστόλι στον κρόταφο και την έχουν αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Ο συγκεκριμένος εισαγγελέας είναι υπεύθυνος για την υπόθεση του Μπερκίν Ελβάν, του 15χρονου εφήβου που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων του 2013.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακούστηκαν πυροβολισμοί στο κτίριο.

Τα μέλη της οργάνωσης έχουν δώσει διορία μιας ώρας στις αρχές για να ικανοποιήσουν τα αιτήματα τους μεταξύ των οποίων είναι δημόσια ομολογία της αστυνομίας ότι σκότωσαν εν ψυχρώ τον Ελβάν και την καταδίκη τους από το δικαστήριο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43