search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:43
MENU CLOSE

Θρίλερ στην Κωνσταντινούπολη: Νεκροί δύο από τους δράστες της ομηρίας – Σοβαρά τραυματισμένος ο εισαγγελέας

31.03.2015 18:37
Θρίλερ στην Κωνσταντινούπολη: Νεκροί δύο από τους δράστες της ομηρίας - Σοβαρά τραυματισμένος ο εισαγγελέας - Media

Αιματηρό τέλος είχε η ομηρία του εισαγγελέα Μεχμετ Σελίμ Κιράζ, τον οποίο κρατούσαν όμηρο από το μεσημέρι τρεις ένοπλοι μέλη της οργάνωσης DHKP-C.

 

Αιματηρό τέλος είχε η ομηρία του εισαγγελέα Μεχμετ Σελίμ Κιράζ, τον οποίο κρατούσαν όμηρο από το μεσημέρι τρεις ένοπλοι μέλη της οργάνωσης DHKP-C.

Στις 9 το βράδυ εκδηλώθηκε η  αστυνομική επιχείρηση που οδήγησε στον θάνατο 2 ενόπλων, και όχι 3 όπως αρχικά ανέφεραν δημοσιογραφικές πηγές. Ο εισαγγελέας φέρεται να είναι τραυματισμένος σοβαρά και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, όπως δήλωσε πριν λίγο ο επικεφαλής της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη.

Πρόκειται για τον εισαγγελέα Μεχμέτ Σελίμ Κιράζ, ο οποίος εξετάζει τον φάκελο του Μπερκίν Ελβάν. Σε μήνυμά τους που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο οι ένοπλοι ζητούσαν να ομολογήσουν οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί, δημόσια ότι δολοφόνησαν τον Μπερκίν Ελβάν, να παραδοθούν σε λαϊκό δικαστήριο και να αθωωθούν όλοι όσοι μετείχαν στις διαδηλώσεις για τον θάνατο του Ελβάν.

Ο πατέρας του Μπερκίν Ελβάζ είχε καλέσει τους ενόπλους να αφήσουν ελεύθερο τον εισαγγελεα και ζήτησε δίκαιη δίκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:41