search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:16
MENU CLOSE

Τουρκία: Τηλεφώνημα για βόμβα σε αεροσκάφος τουρκικών αερογραμμών

01.04.2015 11:51
Η Άγκυρα διέκοψε τις πτήσεις προς το Ιράν και το Αφγανιστάν - Media

Αναστάτωση προκάλεσε στην  Κωνσταντινούπολη, η επιστροφή αεροσκάφους τουρκικών αερογραμμών στο αεροδρόμιο της πόλης μετά από τηλεφώνημα για βόμβα.

 

 

Αναστάτωση προκάλεσε στην  Κωνσταντινούπολη, η επιστροφή αεροσκάφους τουρκικών αερογραμμών στο αεροδρόμιο της πόλης μετά από τηλεφώνημα για βόμβα.

Οι  αρμόδιοι ασφαλείας του αεροδρομίου , ενημέρωσαν τους πιλότους για την απειλή.

Το  αεροσκάφος της Turkish Airlines (THY) εκτελούσε πτήση από Κωνσταντινούπολη για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, Λισαβόνα.

Αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί στο αεροδρόμιο.

Είναι η τρίτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα που αεροσκάφους της Turkish Airlines υποχρεώνεται να αλλάξει την πορεία του. Την Δευτέρα η πτήση με προορισμό το Σάο Πάολο της Βραζιλίας προσγειώθηκε στο Μαρόκο καθώς βρέθηκε στις τουαλέτες ένα σημείωμα με τη λέξη “βόμβα”.

Την Κυριακή, αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση από την Κωνσταντινούπολη στο Τόκιο επέστρεψε στην Τουρκία όταν βρέθηκε άλλο ένα σημείωμα στην πόρτα της τουαλέτας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η απειλή για βόμβα έρχεται μία ημέρα μετά τον τραγικό θάνατο του εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης αλλά και το γενικό μπλάκ – άουτ σε 44 επαρχίες της Τουρκίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:11