search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:34
MENU CLOSE

Πορνό γυρίστηκε σε τρένο ιστορικού σιδηροδρόμου όπου διοργανώνονταν παιδικά πάρτι (Photos)

01.04.2015 18:47
Πορνό γυρίστηκε σε τρένο ιστορικού σιδηροδρόμου όπου διοργανώνονταν παιδικά πάρτι (Photos) - Media

Έκλεισε μια παλιά σιδηροδρομική επιχείρηση επειδή επέτρεψε να γυριστεί μια ταινία σκληρού πορνό σε μια ιστορική αμαξοστοιχία, προκαλώντας αντιδράσεις.

Έκλεισε μια παλιά σιδηροδρομική επιχείρηση επειδή επέτρεψε να γυριστεί μια ταινία σκληρού πορνό σε μια ιστορική αμαξοστοιχία, προκαλώντας αντιδράσεις.

Ο Epping Ongar σιδηρόδρομος στο Έσσεξ της Μεγάλης Βρετανίας είναι γνωστός για την διοργάνωση παιδικών πάρτι κι όχι μόνο.

Ωστόσο, η διοίκηση της εταιρείας επέτρεψε σε μια καναδική εταιρεία να βιντεοσκοπήσει μια μελαχρινή κοπέλα ντυμένη μαθήτρια να κάνει σεξ σε ένα από τα τρένα.

Το ερωτικό βίντεο τράβηξε την προσοχή των γονέων, λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή ενός παιδικού εθίμου στον σιδηροδρομικό σταθμό της επιχείρησης, οι οποίοι αντέδρασαν σφοδρά. Η διοίκηση απολογήθηκε και περιέγραψε το περιστατικό ως ένα «σφάλμα κρίσεως», ζητώντας συγγνώμη.

Ο Epping Ongar σιδηρόδρομος άνοιξε για πρώτη φορά το 1865 και λειτούργησε με τον υπόγειο σιδηρόδρομο του Λονδίνου από το 1949 μέχρι την απόσυρσή της το 1994.

Στην ιστοσελίδα της, η σιδηροδρομική επιχείρηση γράφει: «Δεν έχει σημασία πόσο διαφορετικές είναι οι απαιτήσεις σας, εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:33