search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:56
MENU CLOSE

Αυτή είναι η γάτα – star που έβγαλε σχεδόν 3 εκατομμύρια ευρώ! (Photos & Video)

02.04.2015 09:26
Αυτή είναι η γάτα - star που έβγαλε σχεδόν 3 εκατομμύρια ευρώ! (Photos & Video) - Media

Η πιο «κακομαθημένη» και πλούσια γάτα του κόσμου είναι αυτή του Κάρλ Λάγκερφέλντ.

 

Η πιο «κακομαθημένη» και πλούσια γάτα του κόσμου είναι αυτή του Κάρλ Λάγκερφέλντ.

Η Choupette έχει δύο προσωπικές βοηθούς, ταξιδεύει με ιδιωτικό τζετ και πρόσφατα κέρδισε σχεδόν 3 εκατομμύρια ευρώ από τη συμμετοχή της σε δύο διαφημίσεις.

Ο 82χρονος σχεδιαστής δήλωσε ότι την επέλεξαν για να εμφανιστεί σε μία διαφήμιση για αυτοκίνητο στη Γερμανία και σε μία ακόμα για προϊόντα ομορφιάς στην Ιαπωνία, ενώ τόνισε ότι είναι «πολύ εκλεπτυσμένη και μοναδική» για να συμμετάσχει σε διαφημίσεις γατοτροφών.

Η δήλωσή αυτή, βέβαια, δεν προκάλεσε απορία καθώς ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Chanel είχε δηλώσει δύο χρόνια πριν ότι είναι τόσο ερωτευμένος με το τριχωτό κατοικίδιό του που θα ήθελε να το παντρευτεί. Επίσης έχει εξομολογηθεί ότι παίρνουν μαζί το βραδινό τους στην πολυτελή έπαυλή του στο Παρίσι, ενώ κάθε βδομάδα της κάνει πεντικιούρ.

Όσον για τις προσωπικές βοηθούς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, «παίζουν μαζί της, πρέπει να περιποιούνται το όμορφο λευκό τρίχωμά της και τα μάτια της και να την ψυχαγωγούν. Είναι το κέντρο του κόσμου».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους μάλιστα στη Νέα Υόρκη, ο Λάγκερφελντ της είχε νοικιάσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο Mercer που κόστιζε 400 δολάρια. Η αγάπη του για τη γάτα του είναι τόση που την παρομοιάζει ακόμα και με τη Γκρέτα Γκάρμπο.  «Άμα τη δείτε θα καταλάβετε. Έχει κάτι μοναδικό. Στον τρόπο που κινείται, στον τρόπο που παίζει. Δεν είναι μόνο ότι μου κρατάει συντροφιά. Είναι απλά υπέροχη εξαιτίας της μοναδικότητάς της».

Εννοείται ότι η Choupette μάλιστα έχει και δικούς της λογαριασμούς στο… Twitter και το Instagram.

πηγή: DailyMail
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:56