search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:05
MENU CLOSE

Η ανήλικη σύζυγος του Τσάρλι Τσάπλιν αποκαλύπτει τα βίτσια του (Photos)

02.04.2015 10:59
Η ανήλικη σύζυγος του Τσάρλι Τσάπλιν αποκαλύπτει τα βίτσια του (Photos) - Media

OΤσάπλιν που μεσουρανούσε στον κόσμο του θεάματος έπρεπε να πληρώσει αδρά το διαζύγιο του με την Λίτα Γκρέι ώστε να κρατήσει το στόμα της κλειστό για τα σεξουαλικά του γούστα.

Σε μία τράπεζα βρέθηκε ξεχασμένο το διαζύγιο, έκτασης πενήντα σελίδων, και με ημερομηνία έκδοσης 1927, ανάμεσα στον διάσημο Τσάρλι Τσάπλιν και την  ανήλικη σύζυγο του Λίτα Γκρέι. Πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα διαζύγιa, και μάλιστα, το ακριβότερο της εποχής, αφού η πρώην σύζυγος έφυγε από τον Τσάπλιν με το εξωπραγματικό για τότε ποσό των 825.000 δολαρίων.

Και γιατί στοίχισε τόσο; Γιατί ο Τσάπλιν που μεσουρανούσε στον κόσμο του θεάματος έπρεπε να πληρώσει αδρά ώστε η Λίτα Γκρέι να κρατήσει το στόμα της κλειστό για τα σεξουαλικά του γούστα. Αναφέρεται στο διαζύγιο ότι οι σεξουαλικές απαιτήσεις του ηθοποιού από την σύζυγο του ήταν «υποτιμητικές, προσβλητικές, και «επαναστατικές»». Η Γκρέι είχε επίσης καταθέσει ότι ο Τσάπλιν την ανάγκαζε να κάνουν πράξεις που ήταν παράνομες στην Καλιφόρνια του 1920, τις είχε όμως, ξανακάνει «με πέντε επιφανείς γυναίκες ηθοποιούς του κινηματογράφου» πριν παντρευτούν.

Η Λίτα Γκρέι ήταν μόλις 15 χρονών όταν την αποπλάνησε ο 35χρονος Τσάπλιν. Την ήξερε βέβαια, από όταν ήταν 8 χρονών, ενώ αργότερα έπαιξε καις την ταινία του «The kid».

Στα 16 της έμεινε έγκυος αλλά δεν δεχόταν να κάνει έκτρωση όπως ήθελε ο Τσάπλιν. Η μητέρα της τον απείλησε ότι θα τον διασύρει και έτσι βρέθηκαν παντρεμένοι. 

Τσάρλι Τσάπλιν και Λίτα Γκρέι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:04