19/04/2019 10:25:40

Η ανήλικη σύζυγος του Τσάρλι Τσάπλιν αποκαλύπτει τα βίτσια του (Photos)

Η ανήλικη σύζυγος του Τσάρλι Τσάπλιν αποκαλύπτει τα βίτσια του (Photos) - Media

Σε μία τράπεζα βρέθηκε ξεχασμένο το διαζύγιο, έκτασης πενήντα σελίδων, και με ημερομηνία έκδοσης 1927, ανάμεσα στον διάσημο Τσάρλι Τσάπλιν και την  ανήλικη σύζυγο του Λίτα Γκρέι. Πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα διαζύγιa, και μάλιστα, το ακριβότερο της εποχής, αφού η πρώην σύζυγος έφυγε από τον Τσάπλιν με το εξωπραγματικό για τότε ποσό των 825.000 δολαρίων.

Και γιατί στοίχισε τόσο; Γιατί ο Τσάπλιν που μεσουρανούσε στον κόσμο του θεάματος έπρεπε να πληρώσει αδρά ώστε η Λίτα Γκρέι να κρατήσει το στόμα της κλειστό για τα σεξουαλικά του γούστα. Αναφέρεται στο διαζύγιο ότι οι σεξουαλικές απαιτήσεις του ηθοποιού από την σύζυγο του ήταν «υποτιμητικές, προσβλητικές, και «επαναστατικές»». Η Γκρέι είχε επίσης καταθέσει ότι ο Τσάπλιν την ανάγκαζε να κάνουν πράξεις που ήταν παράνομες στην Καλιφόρνια του 1920, τις είχε όμως, ξανακάνει «με πέντε επιφανείς γυναίκες ηθοποιούς του κινηματογράφου» πριν παντρευτούν.

Η Λίτα Γκρέι ήταν μόλις 15 χρονών όταν την αποπλάνησε ο 35χρονος Τσάπλιν. Την ήξερε βέβαια, από όταν ήταν 8 χρονών, ενώ αργότερα έπαιξε καις την ταινία του «The kid».

Στα 16 της έμεινε έγκυος αλλά δεν δεχόταν να κάνει έκτρωση όπως ήθελε ο Τσάπλιν. Η μητέρα της τον απείλησε ότι θα τον διασύρει και έτσι βρέθηκαν παντρεμένοι. 

Τσάρλι Τσάπλιν και Λίτα Γκρέι

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.