search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:09
MENU CLOSE

Μόνικα Λεβίνσκι: το κορίτσι του προέδρου … χτυπά ξανά!

02.04.2015 12:57
Μόνικα Λεβίνσκι: το κορίτσι του προέδρου ... χτυπά ξανά! - Media

Το όνομα της έχει επιστρέψει στην επικαιρότητα. Η πρώην γραμματέας και ερωμένη του κάποτε προέδρου των Η.Π.Α. εδώ και λίγο καιρό δίνει διαλέξεις με θέμα το «bullying». 

Το όνομα της έχει επιστρέψει στην επικαιρότητα. Η πρώην γραμματέας και ερωμένη του κάποτε προέδρου των Η.Π.Α. εδώ και λίγο καιρό δίνει διαλέξεις με θέμα το «bullying». Η ίδια, άλλωστε, είδε την ζωή της να καταστρέφεται μέσα σε μία νύχτα όταν αποκαλύφθηκε η σχέση της με το …αφεντικό της, τον πλανητάρχη Κλίντον.

Αφού λοιπόν οι μετοχές της έχουν ανέβει πάλι,  κερδίζοντας αυτή τη φορά δημοσιότητα με θετικό πρόσημο, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα οι παραγωγή της τηλεοπτικής εκπομπής «The view» καλοβλέπουν την Μόνικα Λεβίνσκι στην ομάδα παρουσιαστών, που την αποτελούν αυτή τη στιγμή οι Ρόζι Πέρεζ, Νικόλ Γουάλας και Γούντι Γκόλμπεργκ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06