search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:21
MENU CLOSE

Σφαγή σε πανεπιστημιούπολη της Κένυας-Πάνω από 147 οι νεκροί (Video)

02.04.2015 16:34
Σφαγή σε πανεπιστημιούπολη της Κένυας-Πάνω από 147 οι νεκροί  (Video) - Media

Ξεπερνούν τους 147 οι νεκροί μετά την επίθεση ενόπλων της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης, Αλ Σαχάμπ,στην πανεπιστημιούπολη της πόλης, Γκαρίσα.

 

Απίστευτες εικόνες χάους και αίματος σε πανεπιστημιούπολη της Κένυας. Ξεπερνούν τους 147 οι νεκροί, οι περισσότεροι φοιτητές  μετά την επίθεση ενόπλων της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης, Αλ Σαχάμπ,στην πανεπιστημιούπολη της πόλης, Γκαρίσα της Κένυας.

:

 

Η επίθεση των ενόπλων  έγινε στους κοιτώνες των φοιτητών την ώρα που κοιμόντουσαν ή έκαναν μπάνιο..Οι αρχές κατόρθωσαν να διασώσουν 500 φοιτητές.Οι ένοπλοι κρατούσαν ομήρους εκατοντάδες φοιτητές.Τέσσερις από τους ενόπλους ισλαμιστές της Αλ Σεμπάμπ έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους από τα πυρά των Κενυατών αστυνομικών.

Η ισλαμιστική οργάνωση,Αλ Σαχάμπ, η οποία συνδέεται με την Αλ Κάιντα έχει έδρα τη Σομαλία – όπου η Κένυα έχει στείλει στρατό-  και ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης..

Η ίδια οργάνωση, το 2013, είχε πραγματοποιήσει την αιματηρή ένοπλη επίθεση στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Ναϊρόμπι σκοτώνοντας 60 πολίτες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08