search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:10
MENU CLOSE

Ένα τσιμπούρι κόντεψε να σκοτώσει την Avril Lavigne

03.04.2015 10:07
Ένα τσιμπούρι κόντεψε να σκοτώσει την Avril Lavigne  - Media

H διάσημη τραγουδίστρια από τον Καναδά εξομολογήθηκε πως πάσχει από την νόσο του Lyme αλλά η κατάσταση της υγείας της τώρα σημειώνει πρόοδο.

«Πέντε ολόκληρους μήνες ήμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κινηθώ και να μιλήσω» δήλωσε η Avril Lavigne. Τώρα, όμως, είναι  καλύτερα σε ποσοστό 80% χάρη στην μητέρα της και τον άνδρα της Chad Kroeger του συγκροτήματος Nickelback που την φρόντιζαν στο πατρικό της σπίτι στο Οντάριο του Καναδά. 

Η Νόσος του Lyme προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi, που μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus. Εμφανίζεται με διάφορα συμπτώματα, όπως γρίπης στην αρχή και έπειτα με μυοσκελετικά, αρθριτικά, νευρολογικά, ψυχιατρικά και καρδιακά προβλήματα.. Στις περισσότερες περιπτώσεις η νόσος θεραπεύεται με αντιβιοτικά, αλλά η καθυστερημένη θεραπεία οδηγεί σε «προχωρημένη» βορρελίωση, που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

Η ασθένειά της διαγνώστηκε τον περασμένο Οκτώβριο και ακολούθησε η απομόνωσή της για πέντε μήνες στον Καναδά, μαζί με την οικογένειά της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Ένιωθα ότι δε μπορούσα να αναπνεύσω, να μιλήσω, να κινηθώ» είπε στο περιοδικό People. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:08