15/09/2019 09:49:11

Σκληρή γλώσσα, σεξ και αίμα έχει η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου (Photos)

Το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ Καννών (Photos) - Media

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες για το «Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου που πέρασε από την βρετανική Επιτροπή Καταλληλότητας (BBFC).

Είναι από τις ταινίες που περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς το «Lobster» του Λάνθιμου-που μας είχε κάνει περήφανους όταν ο «Κυνόδοντας» είχε φτάσει στις πέντε υποψήφιες για το όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίες-είναι μια ξένη παραγωγή με λαμπερό καστ. Πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Φάρελ, Ρέιτσελ Βάις, Λέα Σειντού, Τζον Σ. Ράιλι και οι δικές μας Αγγελική Παπούλια και Αριάν Λαμπέντ.

Η ταινία πέρασε από την Επιτροπή Καταλληλότητας και κατάφερε να φύγει χωρίς κανένα κόψιμο με την σήμανση «κατάλληλο άνω των 15». Μας αποκάλυψε και μερικά spoiler…

Αναφέρεται ότι η ταινία έχει σκληρή γλώσσα, σεξ, αναφορές σέξ και εικόνες με αίμα.

Έχει διάρκεια 118 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα. Ανήκει στην κατηγορία κωμδία/δράμα.

Ακούγεται πέντε φορές η λέξη fuck σε σεξουαλικό πλαίσιο. Σε μια σκηνή ένα ζευγάρι κάνει σεξ σε διάφορες στάσεις, αλλά δεν δείχνειγυμνό. Σε άλλες σκηνές, γυναίκες χαΐδεύονται πάνω σε άντρες, αλλά πάλι χωρίς γυμνό. Υπάρχουν σκληρές προφορικές αναφορές σε στοματικό και πρωκτικό σεξ, σε αυνανισμό και στύσεις. Σε μια άλλη σκηνή, φαίνεται ένα νεκρό ζώο σε μια λίμνη αίματος, με ανοιγμένο στομάχι και τα έντερα έξω.

Η αντισυμβατική ιστορία αγάπης παρακολουθεί ένα απελπισμένο άντρα, πρόσφατα χήρο, ο οποίος έχει 45 μέρες να βρει καινούργιο ταίρι αλλιώς θα μεταμορφωθεί σε ζώο. 

Ο σκηνοθέτης δίνει οδηγίες στον Κόλιν Φάρελ

 

Ρέιτσελ Βάις

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.