search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:21
MENU CLOSE

«Καρφιά» Θεοδωράκη κατά Ζωής, μεταξύ τυρού και αχλαδίου

03.04.2015 16:07
Παυλόπουλος σε Θεοδωράκη: Άδικη η κριτική των Ευρωπαίων για το προσφυγικό μετά από τόσες θυσίες - Media

Σε δείπνο γνωριμίας στο «Αλάτσι» κάλεσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Σταύρος Θεοδωράκης το βράδυ της Πέμπτης.

Σε δείπνο γνωριμίας στο «Αλάτσι» κάλεσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Σταύρος Θεοδωράκης το βράδυ της Πέμπτης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, οι βουλευτές και οι συνεργάτες του κινήματος και οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες δείπνησαν όλοι μαζί, συζητώντας στο γνωστό εστιατόριο τα (σημαντικά αλλά και λιγότερο σημαντικά) θέματα της επικαιρότητας σε χαλαρή ατμόσφαιρα.

Μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι το Ποτάμι θα αποχωρεί από κάθε επιτροπή στη Βουλή στην οποία προεδρεύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκτός από αυτές που βρίσκεται επικεφαλής εκ της θέσεως της. Ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι δεν «πιστεύει» σε μια συγκότηση εθνικού σκοπού, σημειώνοντας ότι θα στηρίξει κατά περίπτωση τις κυβερνητικές θέσεις.

Ειδικότερα, έφερε ωε παράδειγμα το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ λέγοντας πως το Ποτάμι θα στηρίξει την τροπολογία για τις τηλεοπτικές συχνότητες αν την φέρει η κυβέρνηση. Ωστόσο, εξέφρασε τη διαφωνία του για σειρά διατάξεων που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, εκτιμώντας μάλιστα ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα θα υπάρξουν ενστάσεις και από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.  

Το μενού περιέλάμβανε κρητικές συνταγές, ντολμαδάκια, πίτα με σπανάκι, ριζότο με άγρια μανιτάρια και γραβιέρα Κρήτης, γαμοπίλαφο ενώ οι ουρανίσκοι των συνδαιτημόνων γεύτηκαν κόκκινο και λευκό κρασί. Την διαφορά έκαναν τα… κόλλυβα, το πρωτότυπο εδώ και χρόνια επιδόρπιο του εστιατορίου, που προσφέρθηκαν στο τέλος του δείπνου μαζί με τα υπόλοιπα γλυκά…  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:16