search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:22
MENU CLOSE

Ενα εκατομμύριο Έλληνες είναι σε σεξουαλική αποχή, ενώ 1 στους 2 κάνει μόνο εικονικό σεξ: Συνέδριο για τη Σεξουαλικότητα στην Αθήνα

03.04.2015 16:14
Ενα εκατομμύριο Έλληνες είναι σε σεξουαλική αποχή, ενώ 1 στους 2 κάνει μόνο εικονικό σεξ: Συνέδριο για τη Σεξουαλικότητα στην Αθήνα - Media

Στην Ελλάδα του 2015, ένα εκατομμύριο άνδρες βρίσκονται σε σεξουαλική αποχή, ένας στους δύο γάμους καταλήγει σε διαζύγιο και ένα στους δύο Έλληνες βιώνει αποκλειστικά εικονικό σεξ, σύμφωνα με τα στοιχεία που θα παρουσιαστούν στο 20 Μεσογειακό Συνέδριο για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα και Αναπαραγωγή που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο (3 και 4 Απριλίου) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

 

Αποκαλυπτικά ειναι τα στοιχεία για τη σεξουλακιή ζωή των Ελλήνων που θα παρουσιαστούν στο 20 Μεσογειακό Συνέδριο για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα και Αναπαραγωγή που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο (3 και 4 Απριλίου) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στο ίδιο συνέδριο κεντρικός ομιλητής είναι ο ουρολόγος που πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση πέους παγκοσμίως σε 19χρονο αφρικανό. 

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες στο InVitroMagazine.gr.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:21