search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:55
MENU CLOSE

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Μεγάλης Δευτέρας 6/4/2015

06.04.2015 06:06
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Μεγάλης Δευτέρας 6/4/2015 - Media

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου της Μεγάλης Δευτέρας:

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου της Μεγάλης Δευτέρας:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Ξέρω τα πάντα για τις μίζες”

Η εφημερίδα γράφει “η Βίκυ Σταμάτη -μετά την απόδραση και την επιστροφή της στο Δρομοκαΐτειο- φέρεται τώρα διατεθειμένη να βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό”.

ΕΘΝΟΣ: “Βαρόμετρο η συνάντηση με τη Λαγκάρντ”

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “βαρόμετρο για την πορεία της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο είναι η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, στην Ουάσινγκτον. Η ατζέντα Βαρουφάκη περιελάμβανε θέμα Τόμσεν, καθώς και εφαρμογής της πολιτικής συμφωνίας του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου”.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: “Εχουμε εχθρό τον διάβολο!”

Σύμφωνα με την εφημερίδα “από την εβδομάδα που αρχίζει σήμερα το ελληνικό οικονομικό δράμα θα αρχίσει να κορυφώνεται, με τελική απόληξη τη μοιραία εκείνη ημέρα, μέσα στο καλοκαίρι του 2015, που η στάση πληρωμών και το Grexit θα ανακοινωθούν πια και επίσημα…”

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Ποιοί κινδυνεύουν να πάνε για σύνταξη από τα 55 στα 62”

Η εφημερίδα γράφει ότι “πέντε κατηγορίες ασφαλισμένων βρίσκονται στο επίκεντρο των αλλαγών στο ασφαλιστικό και όσοι δεν έχουν θεμελιωμένο δικαίωμα εξόδου στη σύνταξη είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης να ανεβαίνουν κατά μέσο όρο από τα 55 στα 62 έτη”.

ΕΣΤΙΑ: “Αποκλίνουμε από την Ευρώπη”

Η εφημερίδα τονίζει ότι “ακόμη και αν αποφύγουμε τώρα το «ατύχημα» και το Grexit, η μεγάλη ανησυχία για το «πού πάμε» αφορά στο μέλλον. Διότι από όποια πτυχή και αν εξετασθεί η σχέσις μας με την Ευρωπαϊκή Ενωση και την Ευρωζώνη, στην πραγματικότητα αποκλίνουμε από αυτήν”.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: “Δόκανο για ΜΜΕγιστάνες”

Σύμφωνα με την εφημερίδα “αποφασισμένη η κυβέρνηση να βάλει τέλος στην ασυδοσία όχι μόνο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και άλλων εταιρειών, που απομυζούν χαριστικά δάνεια, και να ελέγξει την πιστωτική πολιτική των τραπεζών μέσω της Εθνικής Αρχής Εποπτείας του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος”.

ΤΑ ΝΕΑ: “Η αλεπού στο παζάρι. Τι γυρεύει η κυβέρνηση – Τι φοβούνται στις ΗΠΑ”

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “με την «απόβαση» Βαρουφάκη στις ΗΠΑ κορυφώνεται η προσπάθεια της κυβέρνησης να επιταχύνει την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές, για άμεση χρηματοδότηση. Η κυβέρνηση ελπίζει και στη μεσολάβηση των ΗΠΑ -ο υπουργός Οικονομικών έχει σήμερα συναντήσεις σε ανώτερο επίπεδο- προκειμένου να καμφθεί η σκληρή στάση που κρατούν τα στελέχη του ΔΝΤ ως προς την εκταμίευση χρημάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή δανείων”.

Kontranews: “Αλέξη πάρε τα λεφτά από τον Πούτιν για να γλιτώσουμε”

Σύμφωνα με την εφημερίδα “τα σχέδια των ξένων τοκογλύφων για δημιουργία μόνιμης κατάστασης οικονομικής ασφυξίας στη χώρα μας ως μέσο εκβιασμού να υπογράψουμε νέο μνημόνιο που θα βυθίσει τη χώρα σε καταστροφική πορεία θανάτου, μόνο μια στρατηγικής σημασίας κίνηση μπορεί να τα ανατρέψει”.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: “5 προτάσεις για το χρέος. «Κλειδί» στη διαπραγμάτευση οι απαιτήσεις των δανειστών”

Η εφημερίδα τονίζει ότι “συνεκτικό μίγμα πέντε παρεμβάσεων για το δημόσιο χρέος προτείνει ο υπ. Οικονομιών Γιάνης Βαρουφάκης, με στόχο να τεθεί σε βιώσιμη τροχιά, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομίας”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:54