search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:28
MENU CLOSE

Ο κρυφός γάμος του Μάικλ Τζάκσον με 9χρονο αγόρι (Photos)

06.04.2015 09:35
Ο κρυφός γάμος του Μάικλ Τζάκσον με 9χρονο αγόρι (Photos) - Media

Ο 32χρονος Γουέντ Ρόμπσον  και ο 36χρονος Τζέιμς Σέιφτσακ υποστηρίζουν ότι ο βασιλιάς της ποπ ασελγούσε πάνω τους. Ο δεύτερος μάλιστα, ισχυρίζεται ότι ο Μάικλ Τζάκσον τον παντρεύτηκε όταν ήταν μόλις 9 ετών! Οι δικηγόροι τους υποστηρίζουν ότι ο Τζάκσον είχε ξοδέψει περί τα 200 εκατομμύρια δολάρια για να εξαγοράσει τη σιωπή 20 θυμάτων του.

Μπορεί να έχει πεθάνει από το 2009, αλλά η αρνητική δημοσιότητα γύρω από το όνομα του δε λέει να σταματήσει. Αυτή τη φορά, ο μύθος του, αλλά και η περιουσία του έχουν να αντιμετωπίσουν δύο ακόμα βαρύτατες κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο 32χρονος Γουέντ Ρόμπσον  και ο 36χρονος Τζέιμς Σέιφτσακ υποστηρίζουν ότι ο βασιλιάς της ποπ ασελγούσε πάνω τους. Ο δεύτερος μάλιστα, ισχυρίζεται ότι ο Μάικλ Τζάκσον τον παντρεύτηκε όταν ήταν μόλις 8 ετών! Οι δικηγόροι τους υποστηρίζουν ότι ο Τζάκσον είχε ξοδέψει περί τα 200 εκατομμύρια δολάρια για να εξαγοράσει τη σιωπή 20 θυμάτων του. Και οι δύο νεαροί, σήμερα ζητούν χρηματική αποζημίωση για όσα υπέστησαν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους. Θα γίνει κανονική ανάκριση και το δικαστήριο θα αποφασίσει την Πέμπτη αν θα προχωρήσει.

  Ο Αυστραλός χορογράφος Γουέντ Ρόμπσον υποστηρίζει ότι υπέστησε σεξουαλική κακοποίηση. Τον γνώρισε όταν ήταν πέντε χρονών αλλά και χορευτής θαύμα. Αυτός ήταν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Τζάσκον καθώς είχε καταθέσει επίσημα σε δίκη το 2005 ότι δεν τον είχε πειράξει ποτέ. Τώρα πάλι, ισχυρίζεται ότι ο Τζάκσον ασέλγησε πάνω του 100 φορές. Και γιατί δεν το είχε καταγγείλει; «Είχα άρνηση για 22 χρόνια», λέει…

Ο Τζέιμς Σέιφτσακ γνώρισε τον Μάικλ Τζάκσον το 1987, όταν ήταν οκτώ ετών, και κατά τους ισχυρισμούς του, κακοποιήθηκε ένα χρόνο αργότερα. Υποστηρίζει ότι έκαναν κρυφό γάμο καθώς ο Τζάκσον του έδωσε ένα πιστοποιητικό γάμου και μία βέρα ως αποδείξεις της «αθάνατης αγάπης τους». Επίσης, ο βασιλιάς της ποπ προσέφερε και ένα τσεκ 1 εκατ. δολάρια στον πατέρα του μικρού, ο οποίος δούλευε ως  υπάλληλος καθαριότητας. Ο Τζάκσον ντυνόταν ασορτί με τον μικρό με τα ίδια χρώματα ρούχων, ενώ στους δημοσιογράφους έλεγε ότι ήταν ο μικρός του ξάδερφος.   «Κλειδί» στις νέες κατηγορίες θα αποτελέσει η κατάθεση της Μπλάνκα Φράντσια, που υπήρξε οικονόμος του Τζάκσον. 

Τζέιμς Σέιφτσακ

Γουέιντ Ρόμπσον

Πρόσωπο-κλειδί η Μπλάνκα Φράντσια

Ο Βασιλιάς της ποπ με τον Τζέιμς Σέιφτσακ

Ο βασιλιάς της ποπ με τον Γουέιντ Ρόμπσον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:28