search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:05
MENU CLOSE

Έκοψαν τα φρένα στο αυτοκίνητο γνωστής παρουσιάστριας – «Για να ησυχάσω πρέπει να βρεθεί ο δράστης», λέει η ίδια

07.04.2015 05:31
Έκοψαν τα φρένα στο αυτοκίνητο γνωστής παρουσιάστριας - «Για να ησυχάσω πρέπει να βρεθεί ο δράστης», λέει η ίδια - Media

Μια περίεργη ιστορία με πρωταγωνίστρια γνωστή παρουσιάστρια, που λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία εκτυλίχθηκε πριν από περίπου ένα μήνα. 

 

Μια περίεργη ιστορία με πρωταγωνίστρια γνωστή παρουσιάστρια, που λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία εκτυλίχθηκε πριν από περίπου ένα μήνα. Την ώρα που η δημοσιογράφος βρισκόταν στο αυτοκίνητο της με τον σύντροφό της να οδηγεί συνειδητοποίησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα φρένα…

Ακολούθησε πανικός και το όχημα τελικά ακινητοποιήθηκε, ωστόσο οι μηχανικοί στο συνεργείο που το μετέφεραν τους ενημέρωσαν ότι είχε κοπεί το σωληνάκι από τα φρένα. Λίγο αργότερα, ο εμπειρογνώμονας τους πληροφόρησε ότι είχε προηγηθεί ανθρώπινη παρέμβαση… 

Η διαδρομή στην Εθνική Οδό θα μπορούσε να έχει καταλήξει σε τραγωδία και από εκείνη την ημέρα το ζευγάρι δεν μπορεί να ηρεμήσει.

Η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στον πολύ καλό της φίλο, Γιώργο Τσούκαλη, από τον οποίο ζήτησε να τη βοηθήσει προκειμένου να βρεθεί ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό που συνέβη. 

Σε δηλώσεις του στο protothema.gr, ο κ. Τσούκαλης είπε ότι μόνο μέλημα της γνωστής παρουσιάστριας είναι να ριχτεί «φως» στην υπόθεση.

«”Για να ησυχάσω πρέπει να βρω ποιος το έκανε, δε μπορώ να καταλάβω γιατί μου το κάνανε αυτό”, μου είπε από την πρώτη στιγμή που ήρθε να με συναντήσει και να συζητήσουμε για αυτό που συνέβη. Είναι επιστήθια φίλη μου είναι μία πραγματικά πολύ περίεργη υπόθεση και δυσκολεύομαι να κινηθώ προς κάποια κατεύθυνση διότι πρόκειται για ένα άτομο που ούτε δικαιώματα έχει δώσει με τη συμπεριφορά του και που ως φαίνεται δεν έχει κάποιους εχθρούς. Για την ώρα, πρέπει να πω ότι ακόμη δεν έχουν ηρεμήσει και θα ηρεμήσουν μόνο όταν μάθουν τι έχει συμβεί».

Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες, ο δράστης ήταν «επαγγελματίας» καθώς φρόντισε το κόψιμο να είναι τέτοιο ώστε όταν ξεκινήσει το αυτοκίνητο να μην φανεί ότι έχει πρόβλημα και στη συνέχεια όταν θα ανέπτυσσε ταχύτητα να έμενε ξαφνικά από υγρά και τα φρένα να μην μπορούν να υπακούσουν.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Δικαιοσύνη (μαζί παραδόθηκαν και οι εκθέσεις των πραγματογνωμόνων) και η αρμόδια εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά αγνώστων και ανατέθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά να διεξάγει την έρευνα. Η αστυνομική έρευνα γίνεται σε συνεργασία με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος (για να ελεγχθούν όλες τις επαφές της παρουσιάστριας στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον) ενώ με εντολή του ταξίαρχου Μανώλη Σφακιανάκη ελέγχονται και όλοι οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, ήδη άρχισαν να καλούνται για καταθέσεις άτομα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην έρευνα.

Η δημοσιογράφος εργάζεται στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση τα τελευταία 20 χρόνια και σήμερα παρουσιάζει δελτία ειδήσεων σε έναν από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας. Πλέον η δημοσιογράφος με τη συμβολή της αστυνομίας και του καναλιού έχει λάβει μέτρα ασφαλείας τόσο στο σπίτι όσο και στις διαδρομές της μέχρι το κανάλι, ενώ υπάρχει φύλαξη και για την οικογένεια της.  

 

πηγή: protothema

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:04