search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:19
MENU CLOSE

Όχι άλλες τρελίτσες με τη δημιουργική ασάφεια…

07.04.2015 09:18
Όχι άλλες τρελίτσες με τη δημιουργική ασάφεια… - Media

Νίκος Φίλης, στη Βουλή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την κυβέρνηση, αλλά δεν έχει την εξουσία»

 

Νίκος Φίλης, στη Βουλή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την κυβέρνηση, αλλά δεν έχει την εξουσία»

Όχι, κύριε Φίλη! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την κυβέρνηση, την εξουσία, τη σαφή λαϊκή εντολή να κυβερνήσετε και όχι να αρχίσετε τις δικαιολογίες και τις φτήνιες. Ταυτόχρονα όμως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει – και πώς δεν το βλέπετε είναι απορίας άξιο – και τον Καμμένο, τον ρηξικέλευθο ριζοσπάστη Νικολόπουλο, τον Τέρενς Κουίκ (που προσεβάλλετο στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν θυμάστε – αν, λέω, γιατί έπεσε εκτός των άλλων και επιδημία αμνησίας τελευταία), τη Ραχήλ Μακρή, που στο θέμα των εξοπλισμών με τα 500 πεταμένα εκατομμύρια σώζει στοιχειωδώς την τιμή και την υπόληψη της Αριστεράς και της κυβέρνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει επίσης τον Ζουράρι με τα μέζεα, αλλά και τον Προκόπη Παυλόπουλο ως σύμβολο εθνικής ενότητας στις αθρόες και μαζικές προσλήψεις και ως εκπρόσωπο της εθνοσωτηρίου καραμανλικής διακυβέρνησης, με την οποία αναπτύχθηκε μέγας έρωτας ακαταμάχητος, όπως επίσης και πολύ ΠΑΣΟΚ… μεγάλες δόσεις ΠΑΣΟΚ.

Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι η εξουσία διαφθείρει, μεταμορφώνει, αλλά όχι και ότι τυφλώνει μέσα σε δυο μήνες, ώστε να μην βλέπετε ότι ο Μιχαλολιάκος σας επαινεί, ο Μπαλτάκος – που τον καταστήσατε αντιπολιτευτική σημαία σας… – πίνει νερό στ’ όνομά σας και ομνύει στα κατορθώματά σας και να μην αναρωτιέστε ως καθαρόαιμος ΣΥΡΙΖιώτης μήπως κάτι δεν πάει καλά με την ιδεολογική ασάφεια των φίλων σας, που συνωστίζονται για το ποιος θα σας πρωτοεπαινέσει…

Αυτό το βιολί με το άσπρο – μαύρο, το ψάρι – κρέας, με τις ευφάνταστες μετονομασίες και τους υποτιτλισμούς, καλό είναι να το κόψετε.

Η κυβέρνηση, κύριε Φίλη, έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι και την όρεξη.

Να μάθει να τα χρησιμοποιεί και να αφήσει τη δημιουργική ασάφεια κατά μέρος…

Αλλιώς ας ασχοληθεί με τη λογοτεχνία! 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:19