search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:14
MENU CLOSE

Η Μαντόνα σε νέα σέξι φωτογράφηση καταγγέλλει τον σεξισμό (Photos)

07.04.2015 10:10
Η Μαντόνα στην κουζίνα: Πώς περνά η βασίλισσα της ποπ την καραντίνα! (Videos) - Media

Ποζάρει με ηδυπαθές βλέμμα, φοράει σέξι δαντελωτά εσώρουχα, ακριβά εντυπωσιακά κοσμήματα. Μαντόνα είναι αυτή και ό,τι και να κάνει, γίνεται … είδηση

Ποζάρει με ηδυπαθές βλέμμα, φοράει σέξι δαντελωτά εσώρουχα, ακριβά εντυπωσιακά κοσμήματα. Μαντόνα είναι αυτή και ό,τι και να κάνει, γίνεται … είδηση. Αυτή τη φορά, η βασίλισσα της ποπ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Cosmopolitan, που γιορτάζει τα πενήντα του χρόνια και βρήκε ευκαιρία να μιλήσει για τα δικαιώματα των γυναικών.

«Ζούμε ακόμα σε μια σεξιστική κοινωνία που θέλει να βάζει περιορισμούς στους ανθρώπους. Μην γελιέστε. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα για τις γυναίκες», είπε.  Για την καριέρα της πρόσθεση ότι: «η δημοτικότητα έρχεται και φεύγει. Πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι, τι αντιπροσωπεύεις και γιατί είσαι εδώ».

Μπορεί τώρα να είναι η ιέρεια της ποπ, αλλά είναι αλήθεια, ότι σε κάθε της βήμα, πάντοτε την περίμεναν στην …γωνία. «Από την αρχή, υπήρχαν άνθρωποι που με δυσκόλευαν γιατί δεν πίστευαν ότι στην δουλειά σου μπορούσες να έχεις σεξουαλικότητα και αισθησιασμό και να είσαι παράλληλα έξυπνος».

Και προκάλεσε τους επικριτές της να της τα «χώσουν» ευθέως χωρίς μεσολαβητές. «Μπορείς να κρύβεσαι πίσω από τον υπολογιστή και το κινητό και να λες ότι θέλεις. Θα μπορούσες να μου το πεις όμως, κατάμουτρα; Δεν νομίζω!».

Παλιότερο εξώφυλλο στο Cosmopolitan

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:14