search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:16
MENU CLOSE

Νεκρά δελφίνια και χελώνες σε παραλίες της Σκιάθου

07.04.2015 11:39
Νεκρά δελφίνια και χελώνες σε παραλίες της Σκιάθου - Media

Αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο θέαμα ήρθαν οι εθελοντές που συμμετείχαν στην εβδομάδα καθαρισμού των παραλιών της Σκιάθου.

 

Αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο θέαμα ήρθαν οι εθελοντές που συμμετείχαν στην εβδομάδα καθαρισμού των παραλιών της Σκιάθου.  Οι εθελοντές εντόπισαν δύο νεκρά δελφίνια και τέσσερις χελώνες καρέτα – καρέτα σε παραλίες της Σκιάθου. Σύμφωνα με το skopelos news το ένα νεκρό δελφίνι εντοπίστηκε στην παραλία του Αη Λιά και το δεύτερο στην παραλία του Αγκιστρου. Οι τέσσερις νεκρές χελώνες καρέτα – καρέτα εντοπίστηκαν, αντίστοιχα στην Κρυφή άμμο, τον Τσουγκριά και την παραλία του Αη Λιά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η πρώτη φορά που εντοπίζονται τόσα νεκρά δελφίνια και χελώνες. Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η κύρια αιτία θανάτου για τις χελώνες είναι «οι πλαστικές σακούλες, τις οποίες τρώνε, θεωρώντας ότι είναι μέδουσες. Η αιτία θανάτου για το ένα δελφίνι είναι άγνωστη, διότι βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης, ενώ το δεύτερο δελφίνι που εντοπίστηκε νεκρό, έφερε τραύμα στο σώμα του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:15