search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:32
MENU CLOSE

Βούτσης: Τα επεισόδια δεν έχουν σχέση με το εύρος και το βάθος άλλων ετών

08.04.2015 09:49
Βούτσης: Τα επεισόδια δεν έχουν σχέση με το εύρος και το βάθος άλλων ετών    - Media

Την σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης πυροδότησαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας. 

Την σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης πυροδότησαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας. 

Κατά την διάρκεια της συζήτησης στην αρμόδια επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τις φυλακές ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης σημείωσε ότι τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι μιας σημασίας που μας προβληματίζει, αν και δεν έχουν σχέση με το εύρος και το βάθος των γεγονότων που γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα, ο υπουργός υποστήριξε ότι υπάρχει μια ανάσα ελευθερίας για τον κόσμο που πλέον ζει σε ένα πιο ανοιχτό και δημοκρατικό πλαίσιο.

Λίγο νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ζητήσει ενημέρωση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής από τους συναρμόδιους υπουργούς για την πρωτοφανή έξαρση βίας, όπως είπε, που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.

Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να αποσύρει προσωρινά την τροπολογία για την υπαγωγή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο υπουργείο Δικαιοσύνης υποστήριξε ότι το επόμενο βήμα είναι η κατάργηση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και προς αυτή την κατεύθυνση «βοηθούν τα όσα συμβαίνουν κάθε βράδυ με τους κουκουλοφόρους, με τους τρομοκράτες και τους υπόλοιπους που τους δίνετε πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης».

Συνεχίζοντας στους ίδιους υψηλούς τόνους, ο Βασίλης Κικίλιας επέμεινε ότι κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζουν τους τρομοκράτες ως λαϊκούς αγωνιστές και λαϊκούς ήρωες με την Βασιλική Κατριβάνου από τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Βασίλη Κικίλια λέγοντας ότι «η ΝΔ προπαγανδίζει την τρομολαγνεία». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:32