search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:53
MENU CLOSE

Η Αλίκη στη χώρα των μολότοφ

09.04.2015 13:53

«Πίσω από τις κουκούλες κρύβονται άνθρωποι» –  ενώ οι άλλοι, οι δίχως κουκούλες, είναι ζώα.

 

«Πίσω από τις κουκούλες κρύβονται άνθρωποι» –  ενώ οι άλλοι, οι δίχως κουκούλες, είναι ζώα.

Κάπως έτσι εννοεί ο… ευφυέστατος και «ανθρωπιστής» υπουργός Δικαιοσύνης την δουλειά! Δηλαδή, ο κάτοικος των Εξαρχείων που τα «παιδιά» του καίνε κάθε εβδομάδα το αμάξι (στην καλύτερη των περιπτώσεων…) είναι ζώον και δεν έχει ανθρώπινες ιδιότητες – για δικαιώματα, ούτε κουβέντα…  Τα στοιχειώδη συνταγματικά και πολιτικά δικαιώματα είναι μονοπώλιο των «παιδιών» ! Η Αθήνα είναι παιχνίδι στα χέρια των «παιδιών».

Λοιπόν, κύριε Παρασκευόπουλε, να σας προτείνουμε κάτι πιο ρηξικέλευθο, πιο συμβατό με την πολύ ενδιαφέρουσα ανάγνωσή σας στο διαφωτισμό: Να φοράμε όλοι εμείς οι χυδαίοι μικροαστοί, μικροϊδιοκτήτες, οι συμβιβασμένοι, τα υποζύγια του συστήματος γενικά,  κουκούλες – γιατί είμαστε ντροπή της κοινωνίας – και να κυκλοφορούν τα «παιδιά» με το πρόσωπό τους φόρα παρτίδα, να καίνε τα πάντα, να καταλαμβάνουν κτήρια, να ζωγραφίζουν στους τοίχους τη δική μας ζωή, αυτήν της εξαθλιωμένης πραγματικότητας που μας επιφυλάσσετε με τον ενθουσιώδη ανθρωπισμό σας, κύριε υπουργέ…

Και μιας και καταστρέφουν τα αγάλματα των ποιητών μας ( ως εγχώρια εκδοχή των Ταλιμπάν), τα έργα των μεγάλων μας καλλιτεχνών, και καταλαμβάνουν τα πανεπιστήμιά μας (τα οποία είναι δημόσια, αν σας συγκινεί αυτό…),  καθώς θα βγάζουν τις «επαναστατικές» τους κουκούλες δικαιωμένοι για τους κοινωνικούς τους αγώνες, ας δώσουμε τα ονόματά τους στους δρόμους και τις πλατείες μας, ας τους φιλοτεχνήσουμε προτομές, ας τους στρώσουμε το κόκκινο χαλί της «επανάστασης» προς την βουλή, να αναλάβουν τα ινία της χώρας,  να οικοδομήσουν μια κοινωνία δίχως φυλακές και φύλακες – και κυρίως δίχως …υπουργούς Δικαιοσύνης!! 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:53