search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:42
MENU CLOSE

Χίλαρι Κλίντον για Πρόεδρος; Την Κυριακή ανακοινώνει την υποψηφιότητά της

10.04.2015 14:07
Χίλαρι Κλίντον για Πρόεδρος; Την Κυριακή ανακοινώνει την υποψηφιότητά της - Media

Η Χίλαρι Κλίντον σκοπεύει να ανακοινώσει την Κυριακή την υποψηφιότητά της για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.

 

Η Χίλαρι Κλίντον σκοπεύει να ανακοινώσει την Κυριακή την υποψηφιότητά της για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Daily Mail η οποία επικαλείται δηλώσεις ανώνυμης πηγής προσκείμενης στο θέμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρώην πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πιθανό να κάνει την επίσημη ανακοίνωση μέσω βίντεο το οποίο θα αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει η εφημερίδα. Οι αμερικανικές εκλογές είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν το 2016.

Είναι η δεύτερη προσπάθεια της Χίλαρι Κλίντον να είναι υποψήφια για την προεδρία και ενδεχομένως και η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μάλιστα όταν το 2008 ηττήθηκε από τον Μπαράκ Ομπάμα ερωτηθείσα για τον εάν θα ξαναέβαζε υποψηφιότητα απάντησε κατηγορηματικά «όχι».

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες η Χίλαρι δημιουργεί πολύ ισχυρή ομάδα από συμβούλους και επικοινωνιολόγους και το γραφείο τους έχει έδρα στο Μπούκλιν, απ’ όπου και θα κάνει τις προεκλογικές της εξορμήσεις.

Θα μπει στον προεκλογικό αγώνα ας το απόλυτο φαβορί των Δημοκρατικών, ενώ θα «καθοδηγήσει» στην ουσία και τους πιθανούς υποψηφίους των Ρεπουμπλικανών. Πρόσφατο γκάλοπ του ABC και της Washington Post έδειξε ότι η Κλίντον προηγείται του πιθανού Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της Jeb Bush, κατά 54 – 40%.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:40