search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:37
MENU CLOSE

Στην Καλαμάτα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την ακολουθία του Επιταφίου

11.04.2015 08:16
Στην Καλαμάτα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την ακολουθία του Επιταφίου - Media

Σε κλίμα κατάνυξης στον μητροπολιτικό ιερό ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Καλαμάτα, παρακολούθησε το βράδυ την ακολουθία του Επιταφίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενω στην Πύλο βρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς.

Σε κλίμα κατάνυξης στον μητροπολιτικό ιερό ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Καλαμάτα, παρακολούθησε το βράδυ την ακολουθία του Επιταφίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε από νωρίς στον μητροπολιτικό ναό της Καλαμάτας μαζί με την σύζυγό του και προσκύνησαν τον Επιτάφιο, στην τελετή του οποίου χωροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ενώ στον ίδιο ναό εκκλησιάστηκαν ο συμμαθητής του, δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο πρώην υπουργός κι επί σειρά ετών βουλευτής στο νομό Γιάννης Λαμπρόπουλος, αυτοδιοικητικοί παράγοντες, οι δικαστικές αρχές κι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακολούθησε στην συνέχεια την περιφορά του Επιταφίου στους δρόμους της Καλαμάτας όπου στην κεντρική πλατεία, ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος ανέπεμψε δέηση.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο, μαζί με τους συμπατριώτες του παρακολούθησε την τελετή του ιερού Επιταφίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Μεσσηνία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραμείνει στον τόπο καταγωγής του την Καλαμάτα, όπου θα παρακολουθήσει στο ναό της Υπαπαντής απόψε το βράδυ την τελετή της Ανάστασης, ενώ ο Πρόεδρος της ΝΔ, όπως συνηθίζει, αργότερα σήμερα θα φτάσει στο Ναύπλιο για να κάνει ανάσταση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:37