search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:10
MENU CLOSE

Μάρδας: Μας πιέζουν για μειώσεις στις συντάξεις – Παραμένει «κόκκινη γραμμή» για την κυβέρνηση

11.04.2015 08:30
Μάρδας: Μας πιέζουν για μειώσεις στις συντάξεις - Παραμένει «κόκκινη γραμμή» για την κυβέρνηση - Media

Η πίεση από τους δανειστές για τη μείωση μισθών και συντάξεων συνεχίζεται στις διαπραγματεύσεις, παραδέχθηκε ο Δημήτρης Μάρδας.

Η πίεση από τους δανειστές για τη μείωση μισθών και συντάξεων συνεχίζεται στις διαπραγματεύσεις, παραδέχθηκε ο Δημήτρης Μάρδας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών όμως τόνισε ότι το ζήτημα αυτό παραμένει μία «κόκκινη γραμμή» για την ελληνική κυβέρνηση. «Είναι μία θέση τους, συνεχίζεται η πίεση», παραδέχθηκε ο κ. Μάρδας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Αλλά η κυβέρνηση έχει θέσει τέσσερια «κόκκινες γραμμές». Μία από αυτές είναι ότι δεν θα δεχθούμε νέα μείωση στους μισθούς και τις συντάξεις».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι υπάρχουν αρκετές διέξοδοι για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα ρευστότητας μίας οικονομίας. Οσο για τις αναφορές από το εξωτερικό για το πότε θα αδειάσουν τα ταμεία στην Ελλάδα, τόνισε πως «όσα ακούγονται είναι μία δική τους υπόθεση, των ερευνητικών κέντρων τους και συχνά κάνουν λάθος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:09