19/11/2018 12:43:04
12.4.2015 / IN VITRO

Σουσάμι: κατά μικροβίων, χοληστερόλης, υπέρτασης και θρομβώσεων

Σουσάμι: κατά μικροβίων, χοληστερόλης, υπέρτασης και θρομβώσεων - Media

 

Στη σύγχρονη διατροφή, κάθε τρόφιμο που συμβάλλει στη μείωση ή τη ρύθμιση της χοληστερόλης, λαμβάνει εξέχουσα θέση. Το σουσάμι, όμως, έχει πολλές ακόμη θαυματουργές ιδιότητες.

Διαβάστε το άρθρο στο InVitroMagazine.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.