09/12/2019 12:14:27

Ομαλή η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Τι πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί

Ομαλή η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Τι πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί - Media

 

Ομαλά διεξάγεται έως αυτή την ώρα η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα. Η κυκλοφορία και στα δυο εθνικά δίκτυα είναι χαμηλή. Αναμένεται όμως να ενταθεί μετά τις τρεις το απόγευμα, καθώς έως τη μία μετά το μεσημέρι, είχε επιστρέψει μόνο το 20% των οχημάτων, που πέρασαν τα διόδια προς Λαμία και προς Πελοπόννησο από την Μεγάλη Πέμπτη ως το απόγευμα του μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου.

Μικρές καθυστερήσεις παρατηρούνται στο 199ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος του «εργοταξίου Παναγόπουλου» στο ρεύμα προς Κόρινθο λόγω έργων. Στο συγκεκριμένο σημείο σχηματίζεται ουρά μήκους ενός περίπου χιλιομέτρου.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί ιδιαίτερα στο 20ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος της «Χαλυβουργικής» και στο ρεύμα προς Αθήνα όπου εκτελούνται αντιπλημμυρικά έργα, ενώ ο δρόμος στενεύει στο σημείο εκείνο στενεύει απότομα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.