search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:26
MENU CLOSE

32χρονος έβαψε με αίμα το πασχαλινό τραπέζι – Μαχαίρωσε τον πεθερό του

13.04.2015 12:14
32χρονος έβαψε με αίμα το πασχαλινό τραπέζι – Μαχαίρωσε τον πεθερό του - Media

Με αίμα βάφτηκε το πασχαλινό τραπέζι σε χωριό των Χανίων, με έναν 32χρονο να επιτίθεται με μαχαίρι και να τραυματίζει τον πεθερό του την ώρα του γλεντιού.

 

Με αίμα βάφτηκε το πασχαλινό τραπέζι σε χωριό των Χανίων, με έναν 32χρονο να επιτίθεται με μαχαίρι και να τραυματίζει τον πεθερό του την ώρα του γλεντιού.

Το περιστατικό συνέβη στα Κεραμειά Χανίων. Η οικογένεια απολάμβανε το γιορτινό τραπέζι, όταν κάποια στιγμή και λόγω της άφθονης κατανάλωσης αλκοόλ σύμφωνα με πληροφορίες, η κουβέντα άρχισε να ξεφεύγει από τον έλεγχο και να μετατρέπεται σε καυγάς.

«Πρωταγωνιστές» του επεισοδίου ήταν ένας 32χρονος και η 23χρονη σύζυγός του. Ο 52χρονος πατέρας της κοπέλας επιχείρησε να παρέμβει και τότε έγινε το κακό, με τον γαμπρό του να αρπάζει ένα μαχαίρι, να τον χτυπάει στα πλευρά και να εξαφανίζεται.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του ενώ ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (12/04) στην πόλη των Χανίων.

 

Πηγή: cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03