search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:31
MENU CLOSE

Πιείτε το κρασί του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί !

14.04.2015 10:26
Πιείτε το κρασί του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί ! - Media

 Όλα δείχνουν ότι το ζεύγος Πιτ-Τζολί θα αυξήσει κατά πολύ την περιουσία του-πόσο ακόμα;-αφού μόλις κυκλοφόρησε το κρασί που φέρει το όνομα του. 

Ο Πολ Νιούμαν είχε βγάλει εκατομμύρια όταν κυκλοφόρησε salad dressing με την υπογραφή του. Όλα δείχνουν ότι το ζεύγος Πιτ-Τζολί θα αυξήσει κατά πολύ την περιουσία του-πόσο ακόμα;-αφού μόλις κυκλοφόρησε το κρασί που φέρει το όνομα του. Είναι μάλιστα, διαθέσιμο στα σούπερ μάρκετ του Ηνωμένου Βασιλείου και κοστίζει 18 λίρες. Το ροζέ κρασί λέγεται Chateau Miraval και πήρε το όνομα του από τον πύργο του 17ου αιώνα στον οποίο παντρεύτηκε το χολιγουντιανό ζευγάρι.

Τα πρώτα 1.000 μπουκάλια πουλήθηκαν σε λίγες μόνο ώρες ήδη από το 2013! Ο κριτικός του περιοδικού Wine Spectator του έδωσε 90 βαθμούς με άριστα το 100 και το χαρακτήρισε «εκλεπτυσμένο και κομψό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48