search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:43
MENU CLOSE

ΝΔ: «Άνοιξαν τα κέντρα κράτησης και πλημμύρισαν την Αθήνα λαθρομετανάστες»

14.04.2015 11:32
ΝΔ: «Άνοιξαν τα κέντρα κράτησης και πλημμύρισαν την Αθήνα λαθρομετανάστες» - Media

Για απύθμενη θρασύτητα και απίστευτη ανικανότητα και ανευθυνότητα χωρίς προηγούμενο, κάνει λόγο η ΝΔ σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις της κας Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες.

 

Για απύθμενη θρασύτητα και απίστευτη ανικανότητα και ανευθυνότητα χωρίς προηγούμενο, κάνει λόγο η ΝΔ σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις της κας Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης επικρίνει την αρμόδια υπουργό για τις δηλώσεις της κατά τις οποίες ανέφερε πως δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες και όσοι κυκλοφορούν στο κέντρο το πρωί απλά «λιάζονται» και κατηγορεί την κυβέρνηση πως άνοιξε τα κέντρα κράτησης και πλημμύρισε την Αθήνα λαθρομετανάστες. «Ανοίγοντας τα σύνορα γέμισαν τα νησιά μετανάστες και πρόσφυγες εν μέσω τουριστικής περιόδου, εγκατέστησαν την ανομία και την ανασφάλεια παντού», τονίζει ο κ. Καραγκούνης επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση «φέρνει νόμο για την απελευθέρωση τρομοκρατών κατά παραγγελία των κουκουλοφόρων».

Όλη η δήλωση του Κώστα Καραγκούνη:

«Άνοιξαν τα κέντρα κράτησης και πλημμύρισαν την Αθήνα λαθρομετανάστες. Άνοιξαν τα σύνορα και γέμισαν τα νησιά μας μετανάστες και πρόσφυγες εν μέσω τουριστικής περιόδου. Εγκατέστησαν την ανομία και την ανασφάλεια παντού. Τώρα φέρνουν νόμο για την απελευθέρωση τρομοκρατών κατά παραγγελία των κουκουλοφόρων. Την ίδια στιγμή, η αρμόδια υπουργός μας ενημερώνει ότι δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες και όσοι κυκλοφορούν στο κέντρο το πρωί απλά «λιάζονται». Και ότι για όλα αυτά υποστηρίζουν πως ευθύνεται τάχα… η προηγούμενη κυβέρνηση! Απύθμενο θράσος και απίστευτη ανικανότητα και ανευθυνότητα χωρίς προηγούμενο».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:43