search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:55
MENU CLOSE

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πέρασε μια βδομάδα με 29 δολάρια (Photos)

14.04.2015 11:40
gwyneth-paltrow_h_633_451.jpg

Η ξανθιά ηθοποιός συμμετέχει σε ακτιβιστικό πρόγραμμα για την αφύπνιση του κοινού για την φτώχεια. 

Η ξανθιά ηθοποιός συμμετέχει σε ακτιβιστικό πρόγραμμα για την αφύπνιση του κοινού για την φτώχεια. Ο μη κερδοσκοπικός αυτός οργανισμός από το 2006 καλεί διάσημους ηθοποιούς αλλά και πολιτικούς να περάσουν μια βδομάδα με μόλις 29 δολάρια.

Η Πάλτροου ανέβασε στο τουίτερ της μια φωτογραφία με τα προιόντα που αγόρασε για 29 δολάρια και με τα οποία θα έπρεπε να περάσει μία βδομάδα. Πολλοί βέβαια, άσκησαν κριτική για το τι επέλεξε, αφού δεν συμπληρώνονται οι απαραίτητες θερμίδες. Της απάντησαν μάλιστα στο τουίτερ ότι την ώρα που αυτή παίζει με τα κουπόνια σίτισης, άλλοι άνθρωποι ζούνε με αυτά.

Επίσης, της ασκήθηκε κριτική και για το γεγονός ότι στην διαδικτυακή της μπουτίκ Goop  οι τιμές είναι τσουχτερές. Η ίδια απάντησε ότι μπορεί κανείς να βρει και ιδιαίτερα φιλικές τιμές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:54