search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:50
MENU CLOSE

Έκανε τον κόλπο της… κανό και αντιμετωπίζει δύο χρόνια φυλακή (Photos)

15.04.2015 13:02
Έκανε τον κόλπο της… κανό και αντιμετωπίζει δύο χρόνια φυλακή (Photos) - Media

Μια τρισδιάστατη εκτύπωση ενός κανό έφτιαξε η 43χρονη Γιαπωνέζα καλλιτέχνης Μεγκούμι Ιγκαράσι, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από τον κόλπο της και αντιμετωπίζει την ποινή της διετής φυλάκισης για «διανομή άσεμνου υλικού».

 

Μια τρισδιάστατη εκτύπωση ενός κανό έφτιαξε η 43χρονη Γιαπωνέζα καλλιτέχνης Μεγκούμι Ιγκαράσι, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από τον κόλπο της και αντιμετωπίζει την ποινή της διετής φυλάκισης για «διανομή άσεμνου υλικού», στην Ιαπωνία.

Η 43χρονη ανήρτησε διαδικτυακά τις φωτογραφίες του κόλπου της και τις έστειλε σε 30 ανθρώπους, οι οποίοι προσφέρθηκαν να πληρώσουν τα έξοδα του έργου της, το οποίο ονομάζεται η «βάρκα αιδοίο».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η καλλιτέχνης έχει εισπράξει 8.355 ευρώ για τις φωτογραφίες και φέρεται να αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής της δημόσιας αιδούς.

Αν κριθεί ένοχη από το δικαστήριο θα αντιμετωπίσει πάνω από δύο χρόνια φυλάκισης και θα πρέπει να καταβάλει περισσότερα από 19.700 ευρώ ως πρόστιμο.

Ωστόσο, η 43χρονη ισχυρίζεται ότι το έργο της δεν είναι «άσεμνο» και ότι δεν έστειλε τις φωτογραφίες, προσδοκώντας ως αντάλλαγμα την χρηματική αμοιβή.

Η Ιγκαράσι γράφει στο μπλογκ της: «Φτιάχνω έργα τέχνης με τον κόλπο μου, τα οποία προτιμώ να αποκαλώ Μάνκο. Τα Μάνκο και ο κόλπος έχουν γίνει μεγάλο ταμπού στην ιαπωνική κοινωνία.

Από την άλλη πλευρά, το πέος έχει χρησιμοποιηθεί σε εικονογραφήσεις και αποτελεί μέρος της ποπ κουλτούρας. Αλλά, ο κόλπος ποτέ δεν ήταν τόσο συμπαθητικός. Ο κόλπος αντιμετωπίζεται ως άσεμνος επειδή είναι υπερβολικά κρυμμένος, παρόλο που είναι μόνο ένα μέρος του γυναικείου σώματος».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:48