search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:56
MENU CLOSE

Αθλητής της χρονιάς ο Τζόκοβιτς

15.04.2015 16:23
Τζόκοβιτς για κορωνοϊό: «Η κρίτικη που δέχτηκα είναι σαν κυνήγι μαγισσών» - Media

Ότι είναι ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, δεν το αμφισβητεί κανείς…

 

Ότι είναι ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, δεν το αμφισβητεί κανείς… Πλέον όμως ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει ένα ακόμη «παράσημο», αυτό του βραβείου Laureus για τον καλύτερο αθλητή της χρονιάς.

Ο οκτάκις νικητής Grand Slam επικράτησε στον ισχυρό ανταγωνισμό αθλητών όπως του Κριστιάνο Ρονάλντο (ποδόσφαιρο), του Λιούις Χάμιλτον (Formula 1), του Ρενό Λαβιλενί (στίβος/επί κοντώ) και του Μαρκ Μάρκεθ (Moto GP) παίρνοντας την τιμητική διάκριση για δεύτερη φορά στην καριέρα του, μετά το 2012. Το συγκεκριμένο βραβείο έχει κερδίσει τέσσερις φορές ο Ρότζερ Φέντερερ (2005-2008) και άλλη μία φορά ο Ράφα Ναδάλ (2011).

Στις γυναίκες, το αντίστοιχο βραβείο στην εκδήλωση που έγινε στη Σανγκάη και παρουσίασε ο Βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, πήρε η δρομέας από την Αιθιοπία, Γκενζέγκε Ντιμπάμπα, ενώ καλύτερη ομάδα αναδείχθηκε η Γερμανία που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και αθλητής-αποκάλυψη ο πιλότος της Red Bull, Ντάνιελ Ρικιάρντο.

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52