search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:01
MENU CLOSE

Το «σ’ αγαπώ» που έφτασε ως τα… αστέρια! (Photos & Video)

15.04.2015 16:24
Το «σ’ αγαπώ» που έφτασε ως τα… αστέρια! (Photos & Video) - Media

Μια 13 χρονη κόρη ενός από τους αμερικανούς αστροναύτες που εργάζονται στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS αποφάσισε να του δείξει με έναν πρωτότυπο τρόπο πόσο τον αγαπάει…

 

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να στείλει την αγάπη της στον αστροναύτη μπαμπά της βρήκε μια 13χρονη από το Χιούστον του Τέξας.

Η μικρή Στέφανι ήθελε να πει στον μπαμπά της πόσο τον αγαπάει αλλά εκείνος είναι πολύ μακριά. Συγκεκριμένα… στο διάστημα.

Έτσι, χρησιμοποίησε τη φαντασία της. Αποφάσισε να του γράψει ένα μήνυμα στην έρημο, τόσο μεγάλο που να μπορεί να το δει από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό!

Ήταν σίγουρη πως θα το έβλεπε. Στον πατέρα της αρέσει να βγάζει φωτογραφίες από το διάστημα και έτσι, μέσα από το χόμπι του, ήταν σίγουρη ότι το μήνυμα της θα έφτανε στον παραλήπτη του. 

Για να πραγματοποιήσει το σχέδιό της χρειάστηκε βοήθεια. Και τη βρήκε στην αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai. 11 αυτοκίνητα “έγραψαν” στην αποξηραμένη λίμνη Ντέλμαρ της Νεβάδα “Steph heart‘s you!”, δηλαδή “η Στεφ σ’ αγαπάει”. 

Για να φτιάξουν το μήνυμα – ζωγραφιά τα 11 αυτοκίνητα, χρειάστηκαν και τη βοήθεια ενός ελικοπτέρου. 

Το μήνυμα έμελλε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για το μέγεθός του. Χρειάστηκαν 5,556,411.86 τετραγωνικά για να γραφτεί το μήνυμα και το Βιβλίο Γκίνες αποφάσισε πως είναι η μεγαλύτερη ζωγραφιά που έχει γίνει ποτέ με ελαστικά. 

Οι προσπάθειες της μικρής είχαν τελικά αποτέλεσμα. Ο μπαμπάς της όχι μόνο είδε το μήνυμα αλλά το φωτογράφισε κιόλας!

Το εντυπωσιακό εγχείρημα αποτελεί μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας της Hyundai, που δεν αποκαλύπτει το όνομα του αστροναύτη εξαιτίας εμπορικών περιορισμών που θέτει η NASA.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10