search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:52
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση δεν ξέρει τι να κάνει με την οικονομία, τους μετανάστες, τους αντιεξουσιαστές

16.04.2015 07:24
Έτοιμος για επιστροφή στη δημοσιογραφία ο Σταύρος Θεοδωράκης - Media

«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό, δεν προχωρά καμία από τις πραγματικές προτεραιότητες της οικονομίας. Δεν έχω καταλάβει τι θέλει να κάνει» επεσήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό, δεν προχωρά καμία από τις πραγματικές προτεραιότητες της οικονομίας. Δεν έχω καταλάβει τι θέλει να κάνει» επεσήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 εκτίμησε ότι τον Μάιο η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην επιβολή νέων φόρων σε όλους αφού, όπως είπε «λεφτά δεν υπάρχουν».

Απαντώντας  για την απόρριψη της πρότασης που του έκανε ο Αλέξης Τσίπρας να συμμετάσχει στην κυβέρνηση με ένα ή δύο υπουργεία, ο Σ.Θεοδωράκης είπε: «Θα άλλαζε τίποτα αν είχα πάρει ένα υπουργείο σε μια κυβέρνηση που δεν ξέρει τι να κάνει με την οικονομία, με τους μετανάστες, με τους αντεξουσιαστές;»

Σε ότι αφορά στο μεταναστευτικό και στην επίσκεψή του στη Μυτιλήνη ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε «Το μεταναστευτικό είναι ένα εθνικό πρόβλημα. Αν συνεχιστεί το θέμα με τους μετανάστες θα «γονατίσουν» τα νησιά» και πρόσθεσε «υπάρχουν πολλοί πειραματισμοί από την κυβέρνηση στο μεταναστευτικό». Ο επικεφαλής του Ποταμιού μάλιστα παρουσίασε για άλλη μια φορά τις θέσεις του κόμματος για το μεταναστευτικό λεγοντας ότι «Εμείς έχουμε πει τις λύσεις που προτείνουμε για το μεταναστευτικό» .

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:52