search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:09
MENU CLOSE

Ρ.Μακρή: Δίνουν 500 εκατ. ευρώ για αεροπλάνα που ο Καμμένος έλεγε σαβούρα

16.04.2015 10:44
Ξανά στο δημόσιο η Ραχήλ Μακρή - Media

Επίθεση εκ των έσω στην κυβέρνηση για άλλη μια φορά από τη Ραχήλ Μακρή. Αφορμή στάθηκε η απόφαση να δοθούν 500 εκατ. δολάρια για πολεμικά αεροσκάφη.

 

Επίθεση εκ των έσω στην κυβέρνηση για άλλη μια φορά από τη Ραχήλ Μακρή. Αφορμή στάθηκε η απόφαση να δοθούν 500 εκατ. δολάρια για πολεμικά αεροσκάφη.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90.1fm η Ραχήλ Μακρή τόνισε ότι η Βουλή θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί για την απόφαση αυτή: «Να μας εξηγήσει την αναγκαιότητα αυτή την δεδομένη στιγμή που όταν ψάχνουμε να βρούμε 200 εκατομμύρια ευρώ για την ανθρωπιστική κρίση και για τους ανθρώπους που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας δεν είναι δυνατόν να περνούν με αυτό τον τρόπο 500 εκατομμύρια ευρώ».

Αναφερόμενη στον Π. Καμμένο είπε χαρακτηριστικά ότι «όταν αυτός ο υπουργός βρισκόταν στην αντιπολίτευση, μέσω της εκπροσώπου του μέσα στην αρμόδια επιτροπή εξοπλιστικών που είχε συζητηθεί το ίδιο θέμα, έλεγε ότι αυτό είναι σαβούρα. Δεν μπορεί λοιπόν η «σαβούρα» ξαφνικά να έγινε απαραίτητη, άρα πρέπει να δοθούν απαντήσεις».

Τόνισε ότι η ίδια θα απαιτήσει προσωπικά ως βουλευτής να ενημερωθεί υπογραμμίζοντας: «Δεν μπορεί να αγοράζουμε όπλα όταν πεινάει ο κόσμος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59