search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:08
MENU CLOSE

Βούτσης: Δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας νεκροί

16.04.2015 17:11
Βούτσης: Δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας νεκροί - Media

«Σεβασμός δεν σημαίνει εκδικητική μανία, δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας νεκροί» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης

 

«Σεβασμός δεν σημαίνει εκδικητική μανία, δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας νεκροί» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης και πρόσθεσε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί κάποιοι ζητούν να εξαιρεθούν από τις ευνοϊκές διατάξεις και οι καταδικασθέντες για τρομοκρατικές πράξεις.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Βούτσης είναι ανοιχτοί οι δίαυλοι με την κοινωνία διότι το κράτος συμπυκνώνει αντιθέσεις, συγκροτεί και συναινέσεις. Αυτός ο διάλογος δεν μπορεί να ενοχοποιείται και έκανε λόγια για κρεσέντο κινδυνολογίας από τη ΝΔ.

«Η επιείκεια, η ανοχή, ο ανθρωπισμός και το αίσθημα δικαίου φτιάχνουν τις δημοκρατικές διαδικασίες και την μεγαλοσύνη της δημοκρατίας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η τρομο-ιστορία και τρομο-λαγνεία για ένα νομοσχέδιο που κάνει τομές στο δικαιακό σύστημα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βούτσης.

Ο υπουργός Εσωτερικών κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για απαράδεκτη και ακατανόητη κινδυνολογία στα θέματα της οικονομίας και τον κάλεσε να πει ευθέως και ευκρινώς αν η κυβέρνηση πρέπει να υποχωρήσει σε σχέση με την μείωση μισθών και συντάξεων.

Ο Νίκος Βούτσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση Σαμαρά λέγοντας οτι πολιτευόταν για το σύνολο των ζητημάτων με βάση την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, όπως στην περίπτωση που έτρεξε να «παγώσει» το νόμο Ραγκούση, και στη συνέχεια έσπευδε, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Νίκος Βούτσης «λαχανιάζοντας και δίνοντας εξετάσεις, άραγε που, να νομοθετεί καθ’ υπαγόρευση. Μην ξύνεστε για το ποιος νομοθετεί καθ’ υπαγόρευση». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:08