search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:13
MENU CLOSE

Πρύτανης ΕΚΠΑ: Δεν υπάρχουν φθορές μέσα στο κτίριο της Πρυτανείας

17.04.2015 10:45
Δημόπουλος για lockdown: «Με τα μέχρι τώρα δεδομένα υπάρχει περίπτωση να δοθεί παράταση» - Media

Ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θάνος Δημόπουλος, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί εντός του κτιρίου μετά την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης της πρυτανείας το πρωί της Παρασκευής, έπειτα από 19 ημέρες κατάληψης.

Ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θάνος Δημόπουλος, μίλησε στο in.gr για την κατάσταση που επικρατεί εντός του κτιρίου μετά την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης της πρυτανείας το πρωί της Παρασκευής, έπειτα από 19 ημέρες κατάληψης.

Ο κ. Δημόπουλος ανέφερε πως σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν υπάρχουν φθορές. «Αυτή την ώρα βρίσκεται η σήμανση εντός του κτιρίου και μετά θα μπουν οι υπάλληλοι να ελέγξουν τα χαρτιά, τους φακέλους και τους υπολογιστές. Πάντως, από την πρώτη εικόνα που έχουμε, δεν υπάρχουν ζημιές» τόνισε.

Σχετικά με τις εκκρεμότητες του πανεπιστημίου που αναγκαστικά «πάγωσαν» λόγω της κατάληψης, δήλωσε ότι υπάρχουν διάφορες εκκρεμότητες, που έχουν καθυστερήσει και θα πρέπει να ιεραρχηθούν, ξεκινώντας από τις πιο επείγουσες. Λόγου χάρη, οι συμβάσεις που λήγουν για τη συντήρηση των ανελκυστήρων και της πυρασφάλειας, όπως είπε ο κ. Δημόπουλος. «Αυτά είναι τα θέματα που πρέπει να διεκπεραιώσουμε άμεσα» πρόσθεσε.

Για τη χρήση ναρκωτικών εντός της κτιρίου, όπως είχε αναφερθεί σε σχετική ανακοίνωση της πρυτανείας του ΕΚΠΑ, κατά τη διάρκεια της κατάληψης, ο πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου σημείωσε ότι «είχαμε πληροφόρηση ότι γινόταν χρήση ναρκωτικών εντός του κτιρίου, καθώς χρήστες είχαν μπει στην πρυτανεία από αυτούς που συχνάζουν στη συγκεκριμένη περιοχή. Περιμένουμε το πόρισμα της σήμανσης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:13