search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:24
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Ο Ξηρός θα συνεχίσει την τρομοκρατική δράση από το σπίτι!

17.04.2015 17:32
Γεωργιάδης: Ο Ξηρός θα συνεχίσει την τρομοκρατική δράση από το σπίτι! - Media

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θωμά Κώτσια κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης και με αφορμή την διάταξη που δίνει τη δυνατότητα στον Σάββα Ξηρό να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θωμά Κώτσια κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης και με αφορμή την διάταξη που δίνει τη δυνατότητα στον Σάββα Ξηρό να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του σε κατ’ οίκον περιορισμό.

«Απόλυτα υποκριτές» χαρακτήρισε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Άδωνις Γεωργιάδης και επιτέθηκε στον βουλευτή Ευρυτανίας Θωμά Κώτσια λέγοντας: «Εξεπλάγην με την δήλωση του κ. Κώτσια ότι τιμά τη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη και ταυτόχρονα ψηφίζει την διάταξη η οποία απελευθερώνει τον δολοφόνο του που ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη για τη πράξη του. Άκουσε ο κ. Κότσιος από τον Ξηρό να λέει έκανε λάθος που σκότωσε τον Μπακογιάννη; Όχι. Και τιμάτε, και ψηφίζετε να απελευθερωθεί ο δολοφόνος του».

«Τις τρομοκρατικές εμπειρίες του δεν μπορεί από το σπίτι να τις στέλνει σε άλλους; Εγώ λέω την τρομοκρατική του δράση θα την συνεχίσει», υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Σάββα Ξηρό.

Στα λεγόμενα του Άδωνι Γεωργιάδη αντέδρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θωμάς Κώτσιας απαντώντας: «Αυτοί που στείλανε τον Μπακογιάννη στην εξορία και παρουσιάζονται  σήμερα τιμητές του, αυτοί είναι που προσβάλλουν την μνήμη του και όχι εμείς. Ο Μπακογιάννης συστρατεύθηκε στις αξίες τις δημοκρατικές που ήταν αντίπαλες αξίες με αυτές που πρεσβεύει ο κ. Γεωργιάδης».

Με την σειρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης ανταπάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «εμένα ο πατέρας μου επί χούντας ήταν φυλακή και εγώ γεννήθηκα το 1972. Άρα να προσέχετε τι λέτε. Πείτε μου τώρα εσείς τι θα κάνετε. Θα ψηφίσετε υπέρ της αποφυλάκισης του δολοφόνου του Παύλου Μπακογιάννη ή υπέρ της παραμονής του στη φυλακή;».

Επιπλέον, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε και στον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο αναφέροντας ότι «ξεπερνά κάθε προηγούμενο η φωτογραφική διάταξη που προανήγγειλε από τηλεοπτική εκπομπή και έφερε στη Βουλή για τη φιλενάδα του κ. Τσάκαλου», συμπληρώνοντας πως «Φαρισαίοι και υποκριτές είστε στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο μόνος λόγος του νομοσχεδίου είναι για να εξυπηρετήσει την άκρα Αριστερά». 

Λίγο νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης «πιάστηκε» από την άποψη που εξέφρασε η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Σίσυ Αναγνωστοπούλου, η οποία έκανε λόγο για εξέγερση στις κινητοποιήσεις του 2008 εξαιτίας της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, και εξεμάνη: «Ήταν εξέγερση τα όσα έκαναν τότε οι κουκουλοφόροι; Που έκαψαν την Αθήνα, έσπασαν και έκλεψαν καταστήματα και οι ιδιοκτήτες τους έψαχναν τα εμπορεύματα στα παζάρια».

Στην συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου με αφορμή την προτροπή της προέδρου της Βουλής για τη μη χρησιμοποίηση της λέξης «λαθρομετανάστες» εντός της Ολομέλειας. «Τι είναι η κυρία Κωνσταντοπούλου που μας λέει τι να λέμε και τι να μην λέμε. Μπάστακα στη ζωή μας την βάλαμε;» ήταν τα λόγια του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Δηλαδή οι λαθρέμποροι τι είναι ζώα; Πως θέλετε να τους λέμε; Παράτυπους εμπόρους. Τους λαθρεπιβάτες πώς να τους λέμε; Παράτυπους επιβάτες;»… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:23