search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:06
MENU CLOSE

Δήμητρα Λιάνη κατά ΓΑΠ: Αν ο Ανδρέας προέβλεπε ότι ο Γιώργος θα έφερνε το ΔΝΤ θα είχε κάνει χαρακίρι (Video)

19.04.2015 13:27

Σφοδρή επίθεση κατά του πρώην αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, εξαπέλυσε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου.

Σφοδρή επίθεση κατά του πρώην αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, εξαπέλυσε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου.

Μιλώντας στο κυπριακό ΡΙΚ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «αν ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε προβλέψει ότι ο γιος του θα έβαζε τη χώρα στο ΔΝΤ θα είχε κάνει χαρακίρι».

«Ο,τι του έστελνε (ο ΓΑΠ) ως υπουργός, τσαλακωνόταν και πεταγόταν στο καλάθι των αχρήστων. Υπήρξαν ομηρικοί καυγάδες σπίτι. Δεν μπορούσε να τον φανταστεί ηγέτη της Ελλάδας», προσθέτοντας ότι ο Ανδρέας έβαζε τον Γιώργο στην κυβέρνηση εξαιτίας οικογενειακών πιέσεων.

Η Δήμητρα Λιάνη ανέφερε ακόμα ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν ήθελε τον Κώστα Σημίτη για διάδοχό του και είχε δώσει σχετική εντολή στον Κώστα Λαλιώτη.

«Μια μέρα που είχε πυρετό και ανέπνεε με τη μάσκα του οξυγόνου μου είπε φώναξε μου τον Λαλιώτη. Κατέβασε τη μάσκα του οξυγόνου και είπε στον Λαλιώτη: Φρόντισε το κόμμα να μην πάει στον Σημίτη. Ο Λαλιώτης του είπε “ναι πρόεδρε” και έφυγε. Δεν τον ξανάδε ποτέ».

Επίσης, αποκάλυψε ότι ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ είχε σκεφτεί να δώσει το «δαχτυλίδι» στον Θόδωρο Πάγκαλο, όταν εκείνος ήταν υποψήφιος για δήμαρχος Αθηναίων, ωστόσο, η συμπεριφορά του πρώην υπουργού τον ενόχλησε και άλλαξε γνώμη.

Όσο για το σημερινό ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι «είναι ένα αντεθνικό, αντιλαϊκό, απόκομμα ντροπής που φέρει μόνο το όνομα και όχι τη χάρη» του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

«Σημίτης και Γιώργος έχουν έναν κοινό: μισούν τον Ανδρέα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:06