search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:08
MENU CLOSE

«Έκραξαν» και… έδιωξαν τον Νίκο Ορφανό από την αντιφασιστική συγκέντρωση-Τι απαντά ο ίδιος

20.04.2015 07:31
Επίθεση Νίκου Ορφανού κατά Χαρδαλιά και Τσιόδρα: Είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τι κάνετε; - Media

Στην αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, βρέθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού, Νίκος Ορφανός, ο οποίος εκδιώχθηκε από ομάδα διαδηλωτών.

 

Στην αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, βρέθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού, Νίκος Ορφανός, ο οποίος εκδιώχθηκε από ομάδα διαδηλωτών.

Ο Νίκος Ορφανός, βουλευτής Β’ Πειραιά του Ποταμιού, βρέθηκε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου ξεκίνησε η δίκη της Χρυσής Αυγής, όπως φαίνεται όμως δεν ήταν ευπρόσδεκτος από το σύνολο των συγκεντρωμένων. 

Αυτό καθώς ομάδα διαδηλωτών κινήθηκε προς το μέρος του με απειλητικές διαθέσεις, ενώ οι ψυχραιμότεροι φαίνεται πως τον φυγάδευσαν άμεσα από το σημείο. 

Ορφανός: Οι μαυροντυμένοι αυτοαποκαλούμενοι αντιφασίστες, δεν διαφέρουν πολύ από τους δηλωμένους φασίστες

Τους «αυτοαποκαλούμενους αντιφασίστες» καταγγέλλει ο βουλευτής του Ποταμιού, Νίκος Ορφανός, για την εναντίον του επίθεση στην αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο ίδιος, εξήγησε ότι βρισκόταν εκεί, συμπαραστεκόμενος στον Δήμο Κορυδαλλού, ο οποίος ζητά την διεξαγωγή της δίκης σε άλλο χώρο, όταν μαυροφορεμένοι «αυτοαποκαλούμενοι αντιφασίστες» του επιτέθηκαν.

Ολόκληρη η απάντησή του, εδώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:08