search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:19
MENU CLOSE

Ορφανός: Οι μαυροντυμένοι αυτοαποκαλούμενοι αντιφασίστες, δεν διαφέρουν πολύ από τους δηλωμένους φασίστες

20.04.2015 08:33
Ορφανός: Οι μαυροντυμένοι αυτοαποκαλούμενοι αντιφασίστες, δεν διαφέρουν πολύ από τους δηλωμένους φασίστες - Media

Τους «αυτοαποκαλούμενους αντιφασίστες» καταγγέλλει ο βουλευτής του Ποταμιού, Νίκος Ορφανός, για την εναντίον του επίθεση στην αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Τους «αυτοαποκαλούμενους αντιφασίστες» καταγγέλλει ο βουλευτής του Ποταμιού, Νίκος Ορφανός, για την εναντίον του επίθεση στην αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο ίδιος, εξήγησε ότι βρισκόταν εκεί, συμπαραστεκόμενος στον Δήμο Κορυδαλλού, ο οποίος ζητά την διεξαγωγή της δίκης σε άλλο χώρο, όταν μαυροφορεμένοι «αυτοαποκαλούμενοι αντιφασίστες» του επιτέθηκαν.

Όπως δήλωσε στον ρ/σ Παραπολιτικά:

«Ήμασταν εκεί με ειρηνική διάθεση, ήμουν πίσω από το πανό του Δήμου Κορυδαλλού όταν κάποια στιγμή αισθάνομαι κάποιους να με τραβάνε , γυρίζω και βλέπω κάποιους μαυροντυμένους με στειλιάρια στα χέρια σαν και αυτούς που βλέπουμε να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Άρχισαν να με τραβάνε, να με φτύνουν  στο πρόσωπο, να με χτυπάνε και να με βρίζουν και να μου λένε ότι είμαι άνθρωπος του Μπόμπολα, αυτές τις γνωστές κακοήθειες και διάφορα άλλα ακατάληπτα … Δεν πρόλαβα να ακούσω καθαρά γιατί έσπευσαν οι άνθρωποι από το Δήμο και με πήραν από τα χέρια τους.

Από την ώρα που είναι μια ανοιχτή ειρηνική συγκέντρωση, υπήρχαν πάρα πολλοί αντιφασιστικοί φορείς… οι μαυροντυμένοι αυτοαποκαλούμενοι αντιφασίστες, αν τους βλέπατε δεν διαφέρουν και πάρα πολύ από τους δηλωμένους φασίστες  σαν αυτούς που έκαναν τα επεισόδια πριν λίγο καιρό στον Πειραιά. Δηλαδή ο φασισμός δεν είναι μέσα στην δικαστική αίθουσα είναι και απέξω αυτή τη στιγμή αλλά δεν θα αφήσουμε να αμαυρώσουν την ειρηνική αυτή διαδήλωση απέναντι σε ένα δίκαιο αίτημα των δημοτών και του Δήμου Κορυδαλλού.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:18