search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:00
MENU CLOSE

Όπλα, ναρκωτικά και αντρικά γεννητικά όργανα, η νέα μόδα στις τσάντες (Photos)

20.04.2015 13:44
Όπλα, ναρκωτικά και αντρικά γεννητικά όργανα, η νέα μόδα στις τσάντες (Photos) - Media

Αυτό κι αν είναι κακό γούστο. Και ιέρειες του είναι η Ριάνα, η Μαντόνα, και άλλες διάσημες

Αυτό κι αν είναι κακό γούστο. Και ιέρειες του είναι η Ριάνα, η Μαντόνα, και άλλες διάσημες. Η Μαντόνα κρατάει περήφανα μια μαύρη δερμάτινη τσάντα όπου πάνω αναγράφεται η λέξη «dealer» (και έχει την υπογραφή του σχεδιαστή Mawi Keivom), ενώ η Ριάνα έχει κυκλοφορήσει πολλές φορές με τσάντα που διακοσμείται από … ινδική κάνναβη. Η νέα μόδα είναι τα όπλα πάνω στις τσάντες, αλλά και τα αντρικά γεννητικά όργανα.  Γνωστές εταιρείες ακολουθούν τη νέα μόδα, που συνήθως έχει κακόγουστα αποτελέσματα.

 

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλές υπερβολές πάνω στο γυναικείο αυτό αξεσουάρ. Το ατόπημα όμως, είχε συμβεί από την εταιρεία Zara, όπου το 2007 σε μια τσάντα με χρωματιστά λουλούδια και ζώα, έχει βάλει και μία σβάστικα. Η εταιρεία μόλις κατάλαβε τι έκανε, απέσυρε την τσάντα και έβγαλε και ανακοίνωση όπου έλεγε ότι υπεύθυνος ήταν κάποιος εξωτερικός συνεργάτης. Καθόλου καλή δικαιολογία…

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:56