search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:23
MENU CLOSE

Στον τελικό της Volleyleague για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ

20.04.2015 18:19
Στον τελικό της Volleyleague για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ - Media

Στους μέχρι τώρα ημιτελικούς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον ψυχωμένο Παναθηναϊκό. Στο πιο κρίσιμο ματς όμως, ο ΠΑΟΚ απέδειξε πως είναι το απόλυτο αφεντικό και έκανε το 3-2 στα ματς της σειράς.

 

Στους μέχρι τώρα ημιτελικούς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον ψυχωμένο Παναθηναϊκό. Στο πιο κρίσιμο ματς όμως, ο ΠΑΟΚ απέδειξε -με τη βοήθεια περίπου 7.000 οπαδών που δημιούργησαν τρομερή ατμόσφαιρα στο κλειστό της Πυλαίας- πως είναι το απόλυτο αφεντικό και έκανε το 3-2 στα ματς της σειράς.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» επιβλήθηκε 3-0 σετ των «πράσινων» στη σειρά των ημιτελικών της Volleyleague και τσέκαρε για πρώτη φορά στην ιστορία του το εισιτήριο για την τελική φάση του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, θα αγωνιστεί στους τελικούς έχοντας πλεονέκτημα έδρας, ως πρώτος της κανονικής διάρκειας και πάει… φουλ για το νταμπλ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:21