23/07/2019 05:19:21

Μπουτάρης για Καμμένο: Δεν τον πάω καθόλου τον χοντρό! Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί!

Μπουτάρης για Καμμένο: Δεν τον πάω καθόλου τον χοντρό! Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί! - Media

 

Ένα πολύ σκληρό σχόλιο για τον Πάνο Καμμένο έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Μπουταρης καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Εθν. Άμυνας λέγοντας χαρακτηριστικά «αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί».

Ο Γιάννης Μπουτάρης επανέλαβε τη θέση ότι θα πρέπει όλοι να στηρίξουν την κυβέρνηση στη δύσκολη μάχη που δίνει για τη σωτηρία της χώρας. Η στήριξη αυτή όμως, φαίνεται ότι περιορίζεται στον ΣΥΡΙΖΑ. "Το χω ξαναπεί. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που παλεύουν να μας βγάλουν απ' το λούκι. Είχα πει ότι έχουμε συγκεκριμένη κυβέρνηση, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαια και  κυβέρνηση του χοντρού. Αυτόν τον Καμμένο παιδιά, συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω το σχοινί, ένα πράγμα» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

πηγή: thestival

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.